Oldal frissítése

Vélemények: UAG Civilian Mallard iPhone 15 Pro Max MagSafe tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) UAG Civilian Mallard iPhone 15 Pro Max MagSafe tok témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) UAG Civilian Mallard iPhone 15 Pro Max MagSafe tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) UAG Civilian Mallard iPhone 15 Pro Max MagSafe tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
UAG Civilian Mallard iPhone 15 Pro Max MagSafe tok - Telefon tok
UAG Civilian Mallard iPhone 15 Pro Max MagSafe tok
Raktáron 2 db
24 690 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 12., változat: UAG Civilian Mallard iPhone 15 Pro Max MagSafe tok
Hitelesített vásárlás
Volt egy UAG Outback tokom, amely számtalan esésnél megvédte az iPhone 12 Pro Max készülékemet. Miután frissítettem a 15 Pro Max-ra, ugyanazt a márkát választottam, a hangerőgombok vezérlése puhább és könnyebb, mint a régebbi tok, de a hangerő szabályozásakor van egy nyikorgás. A körkörös csomagolás robosztussága miatt a művelet gomb kevésbé hozzáférhető.
Erős burkolat
Megjelenés
Nyikorgás a hangerőszabályzó gombok megnyomásakor
Nehezebben elérhető akciógomb
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10