Oldal frissítése

Vélemények: Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White megvásárlása után te is írsz értékelést.
Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White - Gamer egér
Trust GXT923W YBAR Wireless Mouse White
Megszűnt
Mikuláš, Babiceflag
Értékelve: 2023. 08. 23., változat: Trust GXT923 YBAR Wireless Mouse
Hitelesített vásárlás
Ez a legrosszabb egér, ami valaha is volt. Egy vezeték nélküli egér pár százért csábítóan hangzik, de valamin spórolniuk kellett. Ezt megértem, de ezen az egéren mindenhol spóroltak! Ez egy darab fekete, használhatatlan és rossz minőségű műanyag. Ezt ő is tanúsíthatja: spontán kikapcsolás, aprítás, pontatlanság, csúszás és főleg pocsék kivitelezés. Nem is ajánlom a megvásárlását.
Szoftver
Pontatlanság
Anyag
,, Ergonómia"
0 ×Jelentés
Vásárló, Veszprémflag
Értékelve: 2023. 08. 07., változat: Trust GXT923 YBAR Wireless Mouse
Hitelesített vásárlás
Vezeték nélküli
Kényelmes
Gyenge a jel
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20