Oldal frissítése

Vélemények: Trust GXT138 Xray Mouse

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Trust GXT138 Xray Mouse témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Trust GXT138 Xray Mouse termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Trust GXT138 Xray Mouse megvásárlása után te is írsz értékelést.
Trust GXT138 Xray Mouse - Gamer egér
Trust GXT138 Xray Mouse
Megszűnt
Jiří, Bořetínflag
Értékelve: 2022. 07. 03., változat: Trust GXT138 Xray Mouse
Hitelesített vásárlás
Az egeret egy másik termékkel ingyen kaptam. Kellemes, kicsi és kisebb kézben is kellemes. De a nagy kezek gondot okoznak vele - a behajlított ujjak/ízületek hosszas tartás után szenvedni fognak. Az egér érzékenysége tökéletes, a gyártó egyszerű szoftverével állítható (beleértve az RGB beállítást és a makrók használatának lehetőségét). Az egér háttérvilágítása kicsi, de nem feltűnő – aki nem szereti a túl sok fényt az asztalon vagy a zavarba ejtő játékvakukat, az hasznosnak találja. Az egér súlya nagyon meglepett, mert nem egy műanyag könnyű egér és egyben nem is nehézfém egér. Egy ilyen arany középút, amely sok embernek megfelel. Az egér felépítése erősebb műanyagnak tűnik, nem egy olcsó egér az 500-as és az alatti árkategóriákból. A gombok enyhén kattannak, de közel sem olyan zavaróak és csúnyák, mint az olcsó egereken. Az egér görgőjét nehéz lenyomni - lehet vele élni és megszokni, lehet, hogy egy idő után lekopik és jó lesz. Az egér bizonyára nem rendelkezik méretbeállítási lehetőséggel, ahogy az a fotók alapján tűnhet. A programozható gombok szépek és függőséget okoznak, de az ujjaival nehezebb tapintani és elérni őket. Olyan játékokban, mint a CS: A GO és hasonlók nem számítanak rájuk túlságosan (vagy nem mindegyik, néhány ésszerűen elérhető). Éppen ellenkezőleg, biztosan értékelni fogja őket a munkában és a multimédiában. Ugyanígy az RTS játékokban és hasonló műfajokban. Ennek az egérnek a jelenlegi ára 769 korona, így továbbra is az olcsó egerek kategóriájába tartozik. Megvenném ennyiért? Lehet, hogy igen, de biztosan találnék néhány versenyzőt, akik között dönthetek. De leárazáson már elgondolkodtam volna és remek egér lenne megvenni. A régi vérem utódjaként ez biztosan sikerült.
Szép kialakítású az egér (nem éppen olcsó műanyag)
Megfelelő, nem feltűnő háttérvilágítás (azoknak, akik nem akarnak menő játékvilágítást)
Az egér súlya pont megfelelő
A programozható gombok nagyon hasznosak lesznek munkavégzés és böngészés közben, vagy olyan játékokban, ahol nincs szükség akcióra és gyors, precíz lenyomásra
Az egér teljes mérete miatt nem alkalmas nagy kezekre
A programozható gombokat nehezebb ujjal elérni – szinte használhatatlanok a gyors és kényelmes megnyomáshoz akciójátékok közben
A fotókból készült konstrukció az egér méretének beállítását idézheti – ez nem így van, ez csak megjelenési stílus
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2022. 06. 15., változat: Trust GXT138 Xray Mouse
Hitelesített vásárlás
design
rossz minőség
nagyon jó ár a semmiért
nincs egyensúly
a talicska dobja
0 ×Jelentés
Petr, Chrastavaflag
Értékelve: 2021. 07. 11., változat: Trust GXT138 Xray Mouse
Hitelesített vásárlás
Elégedettség
semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15