Oldal frissítése

Vélemények: TrueLife RelaxFeet F3

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TrueLife RelaxFeet F3 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TrueLife RelaxFeet F3 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TrueLife RelaxFeet F3 megvásárlása után te is írsz értékelést.
TrueLife RelaxFeet F3 - Masszírozó gép
TrueLife RelaxFeet F3
Raktáron > 5 db
21 290 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 05., változat: TrueLife RelaxFeet F3
Hitelesített vásárlás
Olyan munkám van, ahol tizenkét órát állok a lábamon, és estére a lábam és a lábam eléggé elfárad. A masszázs kellemes, segít ellazulni és jobban működni a következő napokban.
lábak és lábfejek masszírozása
ellazítja az izmokat
kellemes
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 14., változat: TrueLife RelaxFeet F3
Hitelesített vásárlás
Ez a masszírozó intenzív rezgéseket és meleg relaxációt biztosít, amely azonnal oldja a feszültséget és javítja a vérkeringést. Minden este kényeztetem magam egy pillanatnyi pihenéssel, és reggel kipihent lábakkal ébredek, készen állva egy új napra. Ideális mindenkinek, akinek szüksége van a fáradt lábak enyhítésére.
Fájdalomcsillapítás
A vérkeringés javítása
Könnyű használat
Az otthon kényelme
Kompakt kialakítás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10