Oldal frissítése

Vélemények: TrueLife AquaFloss Lite

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TrueLife AquaFloss Lite témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TrueLife AquaFloss Lite termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TrueLife AquaFloss Lite megvásárlása után te is írsz értékelést.
TrueLife AquaFloss Lite - Elektromos szájzuhany
TrueLife AquaFloss Lite
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
17 190 Ft
Kosárba
Petr, Úmonínflag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: TrueLife AquaFloss Lite
Hitelesített vásárlás
Pontosan azt teszi, amit vártam.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Dagmar, Jihlava 1flag
Értékelve: 2022. 09. 21., változat: TrueLife AquaFloss Lite
Hitelesített vásárlás
Bár a zuhanyozással eleinte nagyon meg voltam elégedve, mert kiválóan működik a fogközökön, van itt egy nagy negatívum: a tartályt nem lehet kinyitni és tisztítani a termék tönkretétele nélkül. A jóváhagyás törvénye szerint egy légy repült bele, amely később szerencsétlenül elpusztult benne, és az aljára tapadt. Bármit csinálok, alkohollal nem lehet eltávolítani/leöblíteni. Az a szájhigiénés termék pedig, amelynek alján légytest van, nem éppen higiénikus. Tényleg szégyen.
erős darab jó áron
több üzemmód
nem nyitható és tisztítható
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárló, svaty jurflag
Értékelve: 2022. 01. 27., változat: TrueLife AquaFloss Lite
Hitelesített vásárlás
Az első néhány használat után nem indul el a töltő nélkül, meg kell csatlakoztatnom a csatlakozót, és aztán megy, de csak egy darabig
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05