Oldal frissítése

Vélemények: TP-Link Deco X90 (2 db)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TP-Link Deco X90 (2 db) témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TP-Link Deco X90 (2 db) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TP-Link Deco X90 (2 db) megvásárlása után te is írsz értékelést.
TP-Link Deco X90 (2 db) - WiFi rendszer
TP-Link Deco X90 (2 db)
Megszűnt
Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2022. 05. 16., változat: TP-Link Deco X90 (2 db)
Hitelesített vásárlás
Nagy átviteli sebesség
Szép alkalmazás
Berendezés tervezés
Hatótávolság
Az egyetlen dolog, amit kiemelnék, és ami jó információ lehet a többi vásárló számára, az az, hogy vezeték nélküli router módban mindkét egység nem tud internetet „húzni” a fali aljzatokból. Vagy Wi-Fi-vel kötik össze, ami valakinek megfelel, de nem mindenkinek és lassú megoldás, vagy Ethernet kábelen keresztül. Ha valakinek a ház másik oldalán van egy másik emeleten, akkor csak az elektromos vezeték van, ami 75%-ról csökkenti a sebességemet. Ha lehetséges, van hozzáférési pont mód, de ott a felhasználó elveszíti több irányítást a csatlakoztatott eszközök és a TP-kapcsolat biztonsága felett
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20