Oldal frissítése

Vélemények: Topeak Tri Dry Bag

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Topeak Tri Dry Bag témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Topeak Tri Dry Bag termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Topeak Tri Dry Bag megvásárlása után te is írsz értékelést.
Topeak Tri Dry Bag - Kerékpáros táska
Topeak Tri Dry Bag
Raktáron 1 db
9 790 Ft
Kosárba
Michal, Trenčín 8flag
Értékelve: 2017. 06. 02., változat: Topeak Tri Dry Bag
Hitelesített vásárlás
az egyetlen pozitívum az, hogy a pénztárca/protokoll mindig szem előtt van, és valahogy védve van az esőtől.
igazán szörnyű design, nem túl határozott vezetés, kellemetlen tapintású anyag, magas ár. Szeretem a Topeak termékeket, de ez egy ilyen elcseszett, pénzkidobás. Sajnos csak a vásárlás után találtam egy nagyobb méretű nyeregtáskát, ami a nyeregcsőre van szerelve. Sokkal jobb választás.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15