Oldal frissítése

Vélemények: TOPEAK HEADLUX USB 450 Sisaklámpa

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TOPEAK HEADLUX USB 450 Sisaklámpa témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TOPEAK HEADLUX USB 450 Sisaklámpa termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TOPEAK HEADLUX USB 450 Sisaklámpa megvásárlása után te is írsz értékelést.
TOPEAK HEADLUX USB 450 Sisaklámpa - Kerékpár lámpa
TOPEAK HEADLUX USB 450 Sisaklámpa
Raktáron 1 db
21 590 Ft
Kosárba
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 12. 10., változat: TOPEAK HEADLUX USB 450 Sisaklámpa
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Üzemidő meg sem közelíti a gyári adatokat.
Világít
Nincs távtartó a sisak és a lámpa között, ezért a sisak széle árnyékolja a fényét. Az üzemidő nem éri el a gyári adatokat. Villogó üzemmódban 10 óra helyett csak 8 óra 45 perc az üzemidő. , Alacsony fényerőn pedig mindössze 3 óra 40 perc a gyártó által közölt 5 óra helyett.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10