Oldal frissítése

Vélemények: TOPEAK csomagtartó TETRARACK R1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TOPEAK csomagtartó TETRARACK R1 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TOPEAK csomagtartó TETRARACK R1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TOPEAK csomagtartó TETRARACK R1 megvásárlása után te is írsz értékelést.
TOPEAK csomagtartó TETRARACK R1 - Kerékpártartó autóra
TOPEAK csomagtartó TETRARACK R1
Raktáron > 5 db
31 990 Ft
Kosárba
Jan, Mnichoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: TOPEAK csomagtartó TETRARACK R1
Hitelesített vásárlás
Sajnos a rossz tapasztalataim nem a termék minőségével kapcsolatosak, hanem azzal a tájékoztatással, amelyet a vásárló nem kap meg vásárláskor: Ez egy fix (rugózatlan) villával ellátott kerékpártartó. Sajnos a legtöbb ilyen kerékpár V-Break típusú fékkel rendelkezik, amelyek csapjai túl alacsonyan vannak a villára hegesztve, és a féktartó alájuk szerelhető. A csomagtartó felső lemeze ekkor olyan közel van a gumiabroncshoz, hogy nincs hely a sárvédőnek. A használat ezért a korszerű, tárcsafékes, fix villával ellátott kerékpárokra korlátozódik, ahol a felhasználók véleményem szerint elégedettek lesznek a minőséggel.
Minőségi termék
Nem szerelhető V-Break fékkel ellátott kerékpárra.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20