Oldal frissítése

Vélemények: TOPDON TB6000Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TOPDON TB6000Pro témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TOPDON TB6000Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TOPDON TB6000Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.
TOPDON TB6000Pro - Autó akkumulátor töltő
TOPDON TB6000Pro
Raktáron 3 db
48 690 Ft
Kosárba
Pavel, Plzeňflag
Értékelve: 2024. 05. 24., változat: TOPDON TB6000Pro
Hitelesített vásárlás
A tapasztalataim kicsit kínosak. Amikor megadom, hogy AGM akkukat akarok tölteni (csak az alkalmazásban lehetséges), úgyis a 12V-os normál ólom akkumulátor világít a kijelzőn (vagy valami ehhez hasonló). Az alkalmazás töltési előzményei csak azt mutatják, hogy hány Wh-t szállítottak az akkumulátorhoz, és a dátumot, részletes jelentés nem kattintható. Töltés közben nyomon követheti, hogy éppen milyen áramok mennek végbe, de a grafikon időtartamának megváltoztatásának hiánya azt jelenti, hogy amúgy is csak az aktuális értékeket figyeli. A teszttörténet részletesebb, ahol több paraméter is megjelenik (a részletekre kattintva). Tehát a töltő nem azt használja, amit az alkalmazás kínálhat. Tehát ugyanazt a fingot mondja nekem, de legalább megmutatja, hogy egy töltő, amely ennek az árának egyharmadába kerül, AGM módban is működik, például így: https://www.hobynaradi.cz/nabijecka-autobaterii-automaticka-12v-24v-8a-4a-2-150ah-satra/ Ha nem lennék lusta, visszavinném. A pénzért egy " alkalmazás" luxusa kicsit drága.
intelligens - felismeri, hogy valami nincs rendben (pl. rossz kapcsolat)
gyors és zökkenőmentes párosítás és csatlakozás az alkalmazással Bluetoothon keresztül
állítólag képes AGM akkumulátorokat tölteni anélkül, hogy megsemmisítené őket (de. lásd a hátrányokat)
az AGM akkumulátorok üzemmódja csak az alkalmazáson keresztül állítható be
ha 5 méternél távolabbra helyezed a mobilodat, akkor megszakad a kapcsolat, ami néha nem áll helyre (az alkalmazásban már nem tudod pontosan figyelni, mit csinál a töltő)
a töltőn a kijelző lehetne megosztottabb, speciális töltés pl. nincs jelzés az AGM akkumulátorokra, éppen ellenkezőleg, minden azt a benyomást kelti, hogy az AGM nem aktív (12 V-os szabvány világít)
összefoglalva: akinek nincs szüksége szakértői módra és mobilalkalmazásra, az ár harmadáért kaphat töltőt, ami képes erre, beleértve az AGM akkumulátorok töltését is.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 04., változat: TOPDON TB6000Pro
Hitelesített vásárlás
Elégedettség
könnyen használható, tölti az akkumulátort
apka volt egy probléma a szöveg megjelenítésével december 23-án, de úgy tűnik, hogy javítva van
0 ×Jelentés
Unimex print s.r.o., Pardubiceflag
Értékelve: 2023. 11. 26., változat: TOPDON TB6000Pro
Hitelesített vásárlás
Jobb terméktámogatást vártam volna. A szállító weboldalán való keresés után letölthető az útmutató. Sajnos az alkalmazás valószínűleg nem támogatja a legújabb iOS 17. Így a töltőt nem lehet részletesen beállítani, ahogy azt a termékleírás alapján vártam.
Nincs TB6000Pro alkalmazás az AppStore-ban. A dobozon található QR-kód egy törött oldalra mutat. A dobozon található használati utasítás rövidített.
0 ×Jelentés
Denis, Praha 22flag
Értékelve: 2023. 02. 14., változat: TOPDON TB6000Pro
Hitelesített vásárlás
Cseh
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05