Oldal frissítése

Vélemények: TIERRA VERDE Mosogatógép gél (1 l-es üveg)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TIERRA VERDE Mosogatógép gél (1 l-es üveg) témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TIERRA VERDE Mosogatógép gél (1 l-es üveg) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TIERRA VERDE Mosogatógép gél (1 l-es üveg) megvásárlása után te is írsz értékelést.
TIERRA VERDE Mosogatógép gél (1 l-es üveg) - Mosogatógép gél
TIERRA VERDE Mosogatógép gél (1 l-es üveg)
Raktáron
3 290 Ft
2 800 Ft
Kosárba
Richard, Milovice nad Labem 3flag
Értékelve: 2023. 08. 05., változat: TIERRA VERDE Mosogatógép gél (1 l-es üveg)
Hitelesített vásárlás
Finom mosogatógépzselé, amelyet hosszabb ciklusokhoz, magasabb hőmérsékleten ajánlanék, egyébként nem olyan hatékony. Az eco program nem mossa el megfelelően az edényeket.
Cseh gyártó
Vegán
Állatokon nem tesztelt
Rossz mosogatás
0 ×Jelentés
Zdeněk, Praha8flag
Értékelve: 2022. 07. 06., változat: TIERRA VERDE Mosogatógép gél (1 l-es üveg)
Hitelesített vásárlás
rövid mosásokhoz használjuk - amikor van néhány dolog - a tablettának nincs értelme egy 1/2 órás programban. pl. sok pohár ebéd vagy látogatás után.
ECO ÉS ÁR
Az ECO-programok sok energiát igényelnek. 2-3 órán át tart! ...és a csatnál.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10