Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback

4,8 23 értékelés

Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback

Valósághű tapintású kormánykerék

A Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback kiemelkedő fogási visszajelzést ad, amely hiteles vezetési élményt nyújt. A Force Feedback technológiával érezheted az út minden durvaságát vagy az ütközést az akadályokkal vagy más járművekkel. Kényelmes kezelőszervek gumi markolatokkal biztosítják az ergonomikus kialakítást.


A Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback főbb jellemzői

  • Force Feedback technológia a valósághű vezetési élmény érdekében
  • 2 hosszú sebességváltó kar
  • Minőségi pedálkészlet
  • Állítható forgási szög 270°-1080 ° között
  • Masszív kapcsolórendszer
  • PlayStation 4 konzolhoz tervezték (átváltás PS3-ra)
  • PC kompatibilis (Windows)
  • Kompatibilis a T3PA pedálkészlettel. T3PA-PRO és TH8A váltókar

Rugalmas beállítások

A kormánykerék erőteljes elektromotorral felszerelt, amely lehetővé teszi a visszacsatolás intenzitásának beállítását. A forgási szög is egyénileg állítható 270° és 1080° között. A T150 Ferrari Wheel Force Feedback kormány minden pályán helyt fog állni, és biztosítja a különféle típusú járművek pontos irányítását a minőségi görgők és a fém golyóscsapágyaknak köszönhetően.


Valósághű pedálok

A készlet tartalmaz egy minőségi pedálkészletet is, amely lehetővé teszi a pedálok dőlésszögének beállítását 3 különböző pozícióba. A maximális ergonómia érdekében a pedálok széles és csúszásmentes borítású lábtartóval rendelkeznek, amely a kritikus pillanatok esetén is gyors reagálást biztosít. A féknek szakaszos ellenállása van a valóságos vezetési élmény fokozására.


Pontos irányítás

A precíz kormánykerék 12 bites optikai felbontást biztosít, amely akár 4096 értéket jelent a kormánykerék esetében. Ezáltal élesen kanyarodhatsz és nehéz manőverezést is végrehajthatsz a pályán. A kormánykerék alatt 2 db fém szekvenciális váltókar található, amelyek hossza 13 cm, valamint tartós kapcsolóval rendelkeznek, amely élettartama az 500 000 aktiválást is meghaladja.


Kényelmes használat

A Thrustmaster T150 Force Feedback kormányon 13 akciógomb, irányított D-pad és speciális PS4 gombok találhatók, amelyek mindegyike fontos kezelőfunkcióval rendelkezik. A hivatalos PlayStation 4 licenc garantálja a kompatibilitást az összes kormánykerekes játékhoz. A kormánykerék szintén kompatibilis a PlayStation 3 konzollal és PC-vel (Windows).


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PS5, PS4, PS3

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes

Funkciók

Funkciók Visszajelzés / Force feedback, Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 13 ×
Pedálok száa 2 ×
Min. forgásszög 270 °
Max. forgásszög 1 080 °

Tulajdonságok

Típus Kormánykerék és pedálok
Kód:  MA516g3
Termékszám:  4160630

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10