Oldal frissítése

Vélemények: ThermoPro TempSpike TP960

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ThermoPro TempSpike TP960 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ThermoPro TempSpike TP960 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ThermoPro TempSpike TP960 megvásárlása után te is írsz értékelést.
ThermoPro TempSpike TP960 - Konyhai hőmérő
ThermoPro TempSpike TP960
Raktáron 4 db
45 590 Ft
Kosárba
Milan, Praha 7flag
Értékelve: 2024. 03. 12., változat: ThermoPro TempSpike TP960
Hitelesített vásárlás
Már több hónapja használom. Nem kell gyakran újratölteni, a készülék nagyon sokáig bírja egyetlen töltéssel. Az alkalmazás egyértelműen megtervezett. Kiváló minőségű anyagokból készült.
pontos mérés
akkumulátor élettartama töltésenként
intuitív működtetés
nem cseh nyelven
0 ×Jelentés
Jaroslav, Praha 9flag
Értékelve: 2023. 11. 13., változat: ThermoPro TempSpike TP960
Hitelesített vásárlás
Ha csak grilleznék, nagyon elégedett lennék a termékkel, mert grillezés közben nem kell hosszú ideig távol lennem a grilltől - de van egy füstölőm is, és sajnos a bluetooth technológia nem tudta továbbítani a jelet a kültéri füstölőről a ház egyes részeire. A felső emeleten minden működött, az alsó szinten a jel néha elveszett. Mivel a füstölőt körülbelül 10 órán át kell figyelnem, egy wifi technológiával rendelkező hőmérőt választottam, amely lényegesen drágább, és még csak nem is van grafikonja a hőmérséklet alakulásának - ami nagy hiba az alkalmazásban -, de az a képesség, hogy a hőmérsékletet az interneten keresztül bárhonnan a házban bárhonnan nyomon követhetem, végül úgy döntöttem - de egyébként nagyon izgatott voltam ezzel a termékkel kapcsolatban.
nagyszerű akkumulátor élettartam - 12 óra a füstölőben, és még mindig feltöltött akkumulátort mutatott
jó közvetlen hatótávolság a mobil és a bázis között ( nincsenek akadályok, falak, stb.) )
értékek tárolása a főzés során. Az alkalmazásban egy perces grafikon mutatja a hőmérsékletet a húsban és a hús körül a teljes grillezés alatt.
állítható riasztás túl magas vagy túl alacsony hőmérséklet esetén
az alkalmazás elmenti az egyes mérések/főzések előzményeit. Attól függően, hogy hogyan szereti az ételeket, a következő grillezéshez a hőmérsékleti táblázatot mintaként használhatja, és pontosan ugyanazt az eljárást ismételje meg. Így idővel minden ételhez megtalálhatja az ideális hőmérsékletet.
mágneses "alap" - kiveszi a tűt, beleteszi a húsba, és az alapban lévő mágneseknek köszönhetően az alapot bárhová rögzítheti a grillszerkezetre vagy bármi mágnesesre a grill körül.
az alkalmazásban sok kész "program" van a hús típusának megfelelően. és lehetőség van a saját hőmérsékletek meghatározására
Nem igazán értettem az akkumulátor állapotjelzőjét - van egy nagyon kicsi ikon az alkalmazásban, ahol a szegmensek valószínűleg fogynak, és nem is fogynak, illetve. körülbelül 4 szegmens olyan kicsi, hogy olvashatatlan. másrészt egyáltalán nem számít, mert a tű 12 órán át működött, és az akkumulátor kisülési jelzőjének csak egy szegmense nem világított - de ez elég ahhoz, hogy nagyítót vegyen igénybe.
talán egy kicsit "szükségtelenül" széles 7 mm-es tű. Valószínűleg "megoldhatatlan" volt ilyen széles tűt szúrni a pisztrángok számára. Talán ez az adó az extrém akkumulátor élettartamára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20