Oldal frissítése

Vélemények: TEXIM VIKING L Kerti asztal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TEXIM VIKING L Kerti asztal témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TEXIM VIKING L Kerti asztal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TEXIM VIKING L Kerti asztal megvásárlása után te is írsz értékelést.
TEXIM VIKING L Kerti asztal - Kerti asztal
TEXIM VIKING L Kerti asztal
Raktáron
57 190 Ft
53 000 Ft
Kosárba
Vásárló, Gödflag
Értékelve: 2024. 05. 08., változat: TEXIM VIKING L Kerti asztal
Hitelesített vásárlás
Szép és stabil
Igazából én szettet rendeltem, a 6 db székkel, de mivel külön számlázták így a szettet nem engedi véleményezni a rendszer valamiért? egy kicsit csalódott lettem amikor kibontottam! A szett leírásában az asztal Lapja alumínium anyaggal van feltüntetve. A de ez nem igaz!! Hanem műanyag!! Így külön nézve csak az asztal leírásában ott valóban műanyag van feltüntetve, De miért néztem volna meg külön ha szettben meglehet vásárolni. Igazából műanyag lappal meg sem rendeltem volna, mert éppen ezt akartam elkerülni, a sok negatív vélemény miatt. Sokan leírták, hogy elvetemedik, nem bírja a Nyári napsütést.!. Ezt már az összeszerelésnél is érzékeltem, mivel éppen sütött a nap és ez a fekete műanyag annyira felforrósodott, hogy ember nincs aki erre rátenni a kezét vagy rá könyökölne, Hacsak nem szeret égési sérüléseket Begyűjteni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05