Oldal frissítése

Vélemények: TEXIM Összecsukható karosszék NOELA antracit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TEXIM Összecsukható karosszék NOELA antracit témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TEXIM Összecsukható karosszék NOELA antracit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TEXIM Összecsukható karosszék NOELA antracit megvásárlása után te is írsz értékelést.
TEXIM Összecsukható karosszék NOELA antracit - Kerti fotel
TEXIM Összecsukható karosszék NOELA antracit
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárló, Halásztelekflag
Értékelve: 2024. 06. 28., változat: TEXIM Összecsukható karosszék NOELA antracit
Hitelesített vásárlás
Elsősorban leszögezném, ez NEM az alza hibája!!! Mindkét terméknél ugyanezt tapasztaltam sajnos! Másodsorban én hibáztam abban, hogy átvétel után itthon nem bontottam ki, hanem nyaraláskor próbáltuk azonnal használatba venni. A terméket minimálisan összeszerelés igényel: az alsó lábára egy műanyag elemet fel kell szerelni 4 csavarral. Ami nem lenne nagy dolog, ha a lukak passzolnának. De nem passzolnak. Bekényszeríteni nem akartam a parton, mert szétfeszítené a fát. Fúró sem alapfeszerelés a nyaralásron, így ovatosan, a műanyag rögzítőelem nélkül használtuk. Működött, kényelmes, de bosszantó ez egy a gyártói trehényság . Itthon a műanyag felszerelése után látszik, hogy nagyon nem passzol a székhez: mintha nagyobb lenne pármilliméterrel és látszik a fa. De működik, csak az egész egy harmadosztályú termék amúgy szép széket. Kérdés, hogy ez a megoldás mennyire lesz stabil. Sajnálom ezt az egészet. FONTOS: felszerelt műanyag elemmel már nem lehet visszarakni a dobozba! Így a tárolásnál a védelmet meg kell oldani másképpen.
van
használható
barkácstudás nélkül nem összeszerelhető.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20