Oldal frissítése

Vélemények: Tesla intelligens termosztatikus szelep

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tesla intelligens termosztatikus szelep témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tesla intelligens termosztatikus szelep termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tesla intelligens termosztatikus szelep megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tesla intelligens termosztatikus szelep - Termosztátfej
Tesla intelligens termosztatikus szelep
Megszűnt
Miroslav, Vřesinaflag
Értékelve: 2022. 10. 13., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
Z2M-támogatás az otthoni asszisztensben
hosszú akkumulátor-üzemidő
hatótávolság
0 ×Jelentés
Zdeněk, Dobrisflag
Értékelve: 2022. 07. 24., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
meg kell ismerkedni a beállításokkal, ami eltartott egy ideig, de aztán nagyszerű.
egyedi az ára, kapcsolat a telefonnal, végül egy barátomnak vettem
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 18., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
Megbízhatóan működik, a Zigbee -WiFi hub-on keresztül hőmérséklet adatot is ad.
A leírás szűkszavú.
0 ×Jelentés
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR, v. v. i., Prahaflag
Értékelve: 2022. 04. 12., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
az elvárásoknak megfelelően működik.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 09., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
Az alkalmazás egy teljes katasztrófa valamilyen oknál fogva ez néhány cseh néhány angol nem tudja megmondani, hogy melyik engedélyt kell tennem próba és hiba párosítás egyáltalán nem működik
Tartalmazza az elemeket
Alkalmazás
0 ×Jelentés
Miroslav, Vřesinaflag
Értékelve: 2021. 12. 26., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
zigbee
kiváló ár
az akkumulátor élettartama
otthoni asszisztens támogatása
működik tesla gateway nélkül (lidl gw-n keresztül csatlakoztatva)
zigber kisebb választéka
0 ×Jelentés
Ladislav, Načeradecflag
Értékelve: 2021. 12. 11., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
Minden úgy működik, ahogy kell, nagyszerű.
0 ×Jelentés
Petr, Praha 10 - Malešiceflag
Értékelve: 2021. 12. 05., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
Más termosztatikus fejeket is kicseréltem, és az árához képest nagyszerűen működnek. Egy ideig csak a párosítással volt gondom, de aztán elkapott, az app rosszul vezet. Egyébként logikus, hogy teljesen más hőmérsékletet mutat a fűtőtestnél, mivel az érzékelő közvetlenül a meleg fűtőtest mellett van. A korrekciót az alkalmazáson keresztül lehet beállítani. Körülbelül 4°C-os különbség van, de ez valószínűleg háztartásonként eltérő.
Funkcionalitás
Alkalmazás
Beállítások
Jól szabályozzák a hőmérsékletet az egész lakásban
Azonnal igényeltem 1 terméket, de helyette vettem egy újat. Az Alza a kérelem benyújtását követő napon elismerte az igényt.
Furcsa óratartomány beállítása az automatikus szabályozáshoz
0 ×Jelentés
Juraj, Žilinaflag
Értékelve: 2021. 11. 29., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
Nos, vigyázz! Ez lesz a legátfogóbb felülvizsgálat. Az interneten nem fogsz találni másikat. Tényleg próbáltam némi tapasztalat alapján menni, de nyilvánvaló, hogy nem sokan vásárolják ezt a terméket. Ez nagyrészt a kínai gyártó korlátozott képzelőerejének köszönhető. Sok mindent meg kell próbálnod és meg kell figyelned, és be kell állítanod a fűtési tervedet. Ezt a szelepet hasonló áron árulják az Aliexpressen, csak éppen nincs rajta a márkanév - Tesla. Ez egy Tuya ökoszisztéma, így a Tesla Smart alkalmazás mellett a Tuya alkalmazással is működik (és állítólag kompatibilis a Samsung SmartThinggel, de még nem próbáltam). Vettem 3 szelepet a Tesla Smart Hub-al együtt, mert a feltétel az volt, hogy a fűtést távolról vezérelhessem az alkalmazáson keresztül. A lakásomba egy M30x1,5-es szelepet szereltem be, így nem volt vele probléma. A kézikönyv elég egyszerű és tömör, akinek nincs tapasztalata hasonló technológiákkal - nem párosul jól elsőre. De végül sikerült, még magával a Tesla Smart App-al is. Minden, amit a szelepen beállíthat, közvetlenül az alkalmazásban is beállítható. Még a szelep programozása is. És most a lényeg. Gyakori akadály a helyiség hőmérsékletének emelése. Úgy vettem észre, hogy sokan morgolódnak, hogy a szelep lassan vagy egyáltalán nem nyílik. Ha a szobában 19 fok van hideg radiátorral, és Ön 21 fokra állítja, két dolog fog történni. A szelep lassan kinyílik, és előbb-utóbb bekövetkezik a fűtés, de abban a pillanatban, amikor a szelep körüli hőmérséklet eléri a 21 fokot, a szelep ismét bezáródik. Még akkor is, ha ez a hőmérséklet NEM a szobában van. Ha az egész helyiséget szeretné fűteni - nagyobb teljesítményre kell kapcsolnia, t. j. legalább 24-26 fokra állítsuk be, és csak ekkor fog a szelep jobban kinyílni, és csak ekkor történik nagyobb hőcsere a radiátor és a helyiség környezete között. Tehát ha csak 2-3 fokkal hagyja tovább - igen, felmelegszik a szoba, de néha fél napba telik. Jobb, ha a felmelegítést fél órára 4-6 fokkal magasabbra állítja, majd egy idő után a kívánt hőmérsékletre csökkenti. Ha ezt a tényt figyelembe vesszük - a szelep szépen programozható erre. Így sikerült ezt így csinálni, és úgy tűnik, hogy működik, ahogy én +/- akartam 3 napja. További előnyök és hátrányok alább.
Ár
sok funkció, felszereltség, háttérvilágítású kijelző
nagyon csendes motor. néha gondot jelent hallani, hogy kinyílt-e vagy sem.
intuitív alkalmazás. így ha sikeresen átmegy a Smart Hub párosításon... Akkor könnyű.
Még nem volt alkalmam ellenőrizni, de az akkumulátor élettartama +/- 1 év jó lenne.
megtakarítás a fűtésen. A meghirdetett 30% valószínűleg utópia, de lesz némi megtakarítás.
könnyű felszerelés a támogatott szelepen. automatikus kalibrálás és ezt követő párosítás. könnyen.
nyitott ablak érzékelő funkció - nem működik. Egyszerűen nem lehet megtenni. Akkor is megfagyhat, ha az ablak nyitva van, és a szelep erre nem reagál. Továbbra is el kell gondolkodni azon, hogyan történhet az észlelés, ha a firmware oldalán nincs hiba.
Időről időre megszakad a kapcsolat az egész "intelligens megoldással". Az eszközök Offline-ként jelennek meg. Az egyik esetben észrevettem, hogy a WiFina volt, csak újraindult. Egy másik esetben, nem tudom, Wifina ment, és a készülékek offline voltak. Ez azonban csak átmeneti, és néhány perc múlva minden újra online lesz. Naponta körülbelül 2-3 alkalommal fordul elő.
A Smart Hub WiFi-je nem az 5GHz-es frekvencián, hanem csak a 2,4-es frekvencián működik. A párosítási folyamat során a mobiltelefonnak és az alkalmazásnak ugyanazon a wifin kell lennie.
Származási ország. Kíváncsi vagyok, hogy ez meddig működhet, és hogy tartós lesz-e.
enyhe problémák az alkalmazással. Programozási mód és naptár az egész hétre. Az alkalmazásnak ez a része egy kicsit rosszul működik. De meg fogod tanulni.
0 ×Jelentés
Vásárló, Gödflag
Értékelve: 2021. 11. 27., változat: Tesla intelligens termosztatikus szelep
Hitelesített vásárlás
Nagy gombok
Nagy kijelző
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15