Oldal frissítése

Vélemények: TESLA EliteCook K80 Deluxe

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TESLA EliteCook K80 Deluxe témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TESLA EliteCook K80 Deluxe termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TESLA EliteCook K80 Deluxe megvásárlása után te is írsz értékelést.
TESLA EliteCook K80 Deluxe - Multifunkciós főzőedény
TESLA EliteCook K80 Deluxe
Megszűnt
Jana, Mratínflag
Értékelve: 2023. 02. 26., változat: TESLA EliteCook K80 Deluxe
Hitelesített vásárlás
Ne vegyél egy magas hibaarányú, ellenőrzött FB csoportban ellenőrzött cserepet! Gyakorlatilag mindenkinek elrontotta az E4 splice hibáját. Ja két panasz 2 hónapon belül nem segített még cserélni egy újat. A terméket a magas hibaarány ellenére is kínálják, kár, hogy ez nem zavarja az Alfát. Meg kell várnunk a következő hibát, mielőtt visszatérítik a pénzt.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10