Oldal frissítése

Vélemények: TESCOMA Univerzális csipesz PRESTO

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TESCOMA Univerzális csipesz PRESTO témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TESCOMA Univerzális csipesz PRESTO termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TESCOMA Univerzális csipesz PRESTO megvásárlása után te is írsz értékelést.
TESCOMA Univerzális csipesz PRESTO - Tálaló csipesz
TESCOMA Univerzális csipesz PRESTO
Szállításra kész 3 db
3 790 Ft
Kosárba
Branislav, Bratislava Iflag
Értékelve: 2022. 02. 22., változat: TESCOMA Univerzális csipesz PRESTO
Hitelesített vásárlás
Nem értem. Márkás termék? Hiányos termék. Ez csak egy hajlított vágott lap, aminek nincs meg a végső élcsiszolása! Éles az oldalakon. A horzsolást haladéktalanul kezelniük kell, és ilyen állapotban ki kell vonniuk a forgalomból ezt a terméket, így nem tudják eladni. Ha ez a betegség nincs itt, 5*-ot adok. Mit lehet kitalálni ezen a „lapáton”.
forma és anyag
befejezetlen termék
éles élek
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20