Oldal frissítése

Vélemények: Tenda A18

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tenda A18 témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tenda A18 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tenda A18 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tenda A18 - WiFi extender
Tenda A18
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 05. 06., változat: Tenda A18
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Stabilan működik a jelismétlő, LAN kapcsolatán keresztül használok egy kültéri IP kamerát is, miután a kamera WLAN rádiója már nem működik megbízhatóan, emellett a WLAN portján keresztül is csatlakoznak hozzá további eszközök is. A jelerősítő olyan útválasztóval működik együtt, mely SIM-kártyát is tartalmaz. A Tenda utasításában azt írták, hogy ilyen esetben a SIM kártyát le kellene kapcsolni az útválasztón, mert úgy nem fog a két készülék együttműködni, de nálam valamiért mégis jól működik aktív SIM kártyával is (pl. a Tenda A9 jelerősítő egyáltalán nem működött együtt ezzel az útválasztóval). Az útválasztó egyébként csak akkor használja a mobilnetet, ha a vezetékes internet valamiért akadozna a "százéves" rézkábelen (ilyen minőségű vezetékes szolgáltatást nyújt a "nagyszerű" német távközlési cég magyarországi leányvállalata 2021-ben, Budapest egyik frekventált kerületében). A Tenda A18 sokat javított a WiFi lefedettségen (kb. 90-100 négyzetméteren). Nagyobb (15-250 nm) , régi polgári lakásokban, ahol vastag falak vannak, egy készüléktől viszont ne várjatok csodákat, ott több erősítőre, vagy akár jelismétlőként beállított további útválasztó(k) ra is szükség lehet a WiFi lefedettség javítása érdekében.
Jó ár-érték arányú készülék.
Mindent tud, ami szükséges.
0 ×Jelentés
Jiří, Brandýs nad Labemflag
Értékelve: 2019. 05. 19., változat: Tenda A18
Hitelesített vásárlás
Megfelelt az elvárásoknak. Kiterjesztette a jelet a kertre
Eddig nem
Semmi
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10