Oldal frissítése

Vélemények: Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia - Üvegfólia
Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia
Raktáron 1 db
9 190 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 25., változat: Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia
Hitelesített vásárlás
Semmi
Lásd más véleményeket, nem illik a szélvédőre. Ne vedd meg!
0 ×Jelentés
Vásárló, Hradec Králové 3flag
Értékelve: 2024. 02. 24., változat: Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A védőüveg nem illeszkedik megfelelően arra a modellre, amellyel kompatibilisnek kellene lennie. A termék egyetlen előnye a kamerán lévő üveg, amely tökéletesen illeszkedik, illeszkedik és védi a lencsét és a hátoldalon lévő kivágás teljes területét. Magának a mobilnak a nem kielégítő üvegének köszönhetően azonban az ár-minőség arány nem túl jó, és semmiképpen nem ajánlom a termék megvásárlását.
Az üveg tökéletesen illeszkedik a kamerához; a két kamera objektívjének egyetlen üvegdarabjának köszönhetően; nem torzítja a fényképeket
Az üveg maga nem illeszkedik a telefonhoz nagyon jól
A felragasztás után számos légbuborék marad a kijelzőn (néhány idővel eltűnik, de nem mindegyik), és a kijelző érintésérzékenysége ezeken a helyeken csökken.
Az üveg fekete szélei csökkentik a kijelző területét, és nem illeszkednek a méreteihez.
0 ×Jelentés
Nikola, Suchomastyflag
Értékelve: 2023. 11. 21., változat: Tempered Glass Protector Motorola EDGE 40 Neo üvegfólia + kamera védő fólia
Hitelesített vásárlás
Sajnos a csúszda nem úgy illeszkedik, ahogy kellene. Mindent úgy csináltam, ahogy az utasításban állt, és eleinte minden rendben volt. Egy idő után egy buborék kezdett kialakulni a jobb felső sarokban, amely lefelé terjeszkedett, és minden alkalommal, amikor kisimítom, egy idő után újra megjelenik. Megpróbáltam újra ragasztani a csúszdát, hogy jobban középre állítsam, de a buborék újra megjelenik, és minden ugyanúgy van. Most van egy másik buborék a másik oldalon. Sajnos a kijelző üveg cserbenhagyott. A kamera hátsó csúszka jól illeszkedik.
A kis csúszka jól illeszkedik a hátsó kamerához
Nem illeszkedik a kijelzőhöz
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05