Oldal frissítése

Vélemények: Tempered Glass Protector Google Pixel 7a üvegfólia + kameravédő üvegfólia - olvasó és tok kompatibilis

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tempered Glass Protector Google Pixel 7a üvegfólia + kameravédő üvegfólia - olvasó és tok kompatibilis témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tempered Glass Protector Google Pixel 7a üvegfólia + kameravédő üvegfólia - olvasó és tok kompatibilis termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tempered Glass Protector Google Pixel 7a üvegfólia + kameravédő üvegfólia - olvasó és tok kompatibilis megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tempered Glass Protector Google Pixel 7a üvegfólia + kameravédő üvegfólia - olvasó és tok kompatibilis - Üvegfólia
Tempered Glass Protector Google Pixel 7a üvegfólia + kameravédő üvegfólia - olvasó és tok kompatibilis
Raktáron 2 db
6 190 Ft
Kosárba
Pavel, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 01., változat: Tempered Glass Protector Google Pixel 7a üvegfólia + kameravédő üvegfólia - olvasó és tok kompatibilis
Hitelesített vásárlás
egyszerű telepítés
sokáig kitart
megfelelő ár
0 ×Jelentés
Kamil, Třebíč 1flag
Értékelve: 2023. 06. 23., változat: Tempered Glass Protector Google Pixel 7a üvegfólia + kameravédő üvegfólia - olvasó és tok kompatibilis
Hitelesített vásárlás
Talán egy tized mm-rel lehetne egy üveggel hosszabb, de semmi kritikus, tekintve, hogy a mobil egy tartós tokban van, így ez menő, és ez inkább előny.
normálisan tapad és nem buborékosodik.
van egy kamerahuzat is (nem használtam)
Minden, ami az öntéshez kell (nedves, száraz, pormentes, nyomótörlő (papír))
talán egy tized mm-rel hosszabb lehet az üveg.
az ár mindig lehet jobb
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20