Oldal frissítése

Vélemények: Tempered Glass Protector Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE 44mm üvegfólia - vízálló + felhelyezőkeret

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tempered Glass Protector Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE 44mm üvegfólia - vízálló + felhelyezőkeret témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tempered Glass Protector Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE 44mm üvegfólia - vízálló + felhelyezőkeret termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tempered Glass Protector Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE 44mm üvegfólia - vízálló + felhelyezőkeret megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tempered Glass Protector Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE 44mm üvegfólia - vízálló + felhelyezőkeret - Üvegfólia
Tempered Glass Protector Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE 44mm üvegfólia - vízálló + felhelyezőkeret
Raktáron 5 db
6 590 Ft
Kosárba
Matyáš, Rybitvíflag
Értékelve: 2024. 06. 24., változat: Tempered Glass Protector Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE 44mm üvegfólia - vízálló + felhelyezőkeret
Hitelesített vásárlás
Szépen becsomagolva
Az üveg annyira ragadt, hogy nem is tapadt rendesen
Amikor megpróbáltam felragasztani, végre rájöttem, hogy az üvegen is van rendetlenség
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 14., változat: Tempered Glass Protector Apple Watch 4 / 5 / 6 / SE 44mm üvegfólia - vízálló + felhelyezőkeret
Hitelesített vásárlás
első ránézésre minőségi termék, óriási dobozba csomagolva, rengeteg kendővel. Az üveg közvetlenül a szerelőkeretbe van ragasztva, így nem ellenőrizhető az állapota a ragasztás előtt. Nálam egy hibás darab ragasztó nélkül az egész felületen, így a kijelző nem olvasható át rajta, így ki tudom dobni az egészet. Remélhetőleg legalább rendesen szét tudom rendezni az óriási csomagot.
beépítési keret
az üvegen nem volt egy teljes ragasztóréteg, hanem csak " szigetek", így nem lehetett az egészet felragasztani és a kijelzőn olyan térkép keletkezett, amit nem lehet kinyomni és szinte olvashatatlan rajta a kijelző.
a doboz 4x nagyobb, mint a benne lévő termék, felesleges mennyiségű papír és műanyag.
A QR nem a beígért oktatóvideóra vonatkozik, hanem egy néhány giffel ellátott írásos leírásra
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20