Oldal frissítése

Vélemények: Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly) témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly) megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly) - Üvegfólia
Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly)
Pillanatnyilag nem elérhető
Daniel, Prahaflag
Értékelve: 2023. 01. 26., változat: Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly)
Hitelesített vásárlás
Nem ez az első csúszda ettől a gyártótól, ami nem illik bele. S21fe pontosan ugyanez. Ha a fekete keret nem lenne ott, jobban működne.
Semmi sem hiányzik a csomagból
A fényképezőgép üvege rendben van
A fekete keret minden dimenzióban kisebb, mint a kijelző.
általában az egész dia magasságban és szélességben ~1 mm-rel kisebbnek tűnik, mint kellene lennie.
0 ×Jelentés
Pavel, Brezanyflag
Értékelve: 2022. 07. 23., változat: Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly)
Hitelesített vásárlás
Az elülső rész passzol
Rossz alkalmazás
A hátlap teljesen használhatatlan (3D csalás)
Nagyon törékeny
Ár kontra minőség
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 07. 22., változat: Tempered Glass Protector a Sony Xperia 10 IV készülékhez, keretes + 3D kamera védő üveg (Case Friendly)
Hitelesített vásárlás
Úgy tűnik, hogy a gyártó nem valódi készüléken teszteli a kész terméket. Ha az üveget 103%-ra lehetne növelni, akkor tökéletesen illeszkedne. Sajnos mindkét oldalon kisebb az üveg kb. 0,5 mm-rel, mint kellene. És egy fekete kerettel, amely értékes képpontokat rejt. Sic néhány, de egy ilyen kis telefonnál minden pixel számít.
Szépen kivitelezve
Videó telepítési útmutató
Az üveg mindkét oldalon kb. 0,5-1 mm-rel, mint kellene
A fekete szélek zavarják a kijelzőt (elveszít néhány képpontot)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20