Oldal frissítése

Vélemények: Tempered Glass Protector 0,3mm Realme 6/ 6S üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tempered Glass Protector 0,3mm Realme 6/ 6S üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tempered Glass Protector 0,3mm Realme 6/ 6S üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tempered Glass Protector 0,3mm Realme 6/ 6S üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tempered Glass Protector 0,3mm Realme 6/ 6S üvegfólia - Üvegfólia
Tempered Glass Protector 0,3mm Realme 6/ 6S üvegfólia
Megszűnt
Vásárló, Praha 5flag
Értékelve: 2022. 11. 16., változat: Tempered Glass Protector 0,3mm Realme 6/ 6S üvegfólia
Hitelesített vásárlás
egyszerű telepítés
elviselni
nem hámlik vagy repedezik (mint az Alza magántermeléséből származó)
megéri a pénzt
nem sok porelnyelő
0 ×Jelentés
Milan, Děčínflag
Értékelve: 2022. 04. 10., változat: Tempered Glass Protector 0,3mm Realme 6/ 6S üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Sajnos ezen az áron semmi sok. Ha az egész készlet 100kc-ig kerülne, akkor nem mondanám a hamut, de igen. Magának az üvegnek semmi baja, azt mondanám, hogy rendben van, és szépen tapad az LCD-re. Az alkalmazáskészlet azonban más. A nedves szalvéta rendben van, nagyon sokáig bírja és nem szárad meg azonnal. A száraz szalvéta azonban teljesen használhatatlan. Mikroszálas kendőt kellett használnom, amit abból a készletből tartottam, ami közvetlenül az Alzában van (Alza Guard). Aztán jól esett: -)
Maga az üveg rendben van
Szép csomagolása van, nagyon erős, és az üveget gyakorlatilag nem lehet betörni szállítás közben (persze a szélsőségeket leszámítva)
A „száraz” szalvéta teljesen használhatatlan, és nem nagyon tudok polírozni vagy leporolni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05