Oldal frissítése

Vélemények: Tefal SV9202E0 Express Protect

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tefal SV9202E0 Express Protect témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tefal SV9202E0 Express Protect termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tefal SV9202E0 Express Protect megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tefal SV9202E0 Express Protect - Gőzállomás
Tefal SV9202E0 Express Protect
Szállításra kész > 5 db
92 990 Ft
Kosárba
Daniela, Liberecflag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: Tefal SV9202E0 Express Protect
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Miután egy évtizeden át használtam egy nagyszerű Tefal gőzölős vasalót, váltani akartam egy még nagyobb vasalási élményre, és vettem egy gőzölős vasalót, Visszavittem és újra gőzölős vasalót rendeltem. A gőzölős vasalók esetében a termék gyönyörű kivitelezését tudom értékelni.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 24., változat: Tefal SV9202E0 Express Protect
Hitelesített vásárlás
Elsősorban függönyök és drapériák függőleges vasalásához vásároltunk, és az elvárásoknak maradéktalanul megfelelt. A gyors standard vasalás alapvetően egy kellemes bónusz számunkra. Elégedettek vagyunk a termékkel.
elegendő gőz a függőleges vasaláshoz
a vasalás gyorsasága és egyszerűsége
egyelőre nincs
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 04. 17., változat: Tefal SV9202E0 Express Protect
Hitelesített vásárlás
Nem kellett volna ennyit hezitálnom, és sokkal, de sokkal hamarabb meg kellett volna vennem! A türelem mellett -) időt takarít meg, és a szennyes összehasonlíthatatlanul szebben vasalódik, mint gőzölős vasalóval. Ennek a gőzfejlesztőnek a vasalófelületén több mint 50 gőzlyuk van, az előző vasalómon kevesebb mint 20 volt, így el tudja képzelni a különbséget. Nagyon elégedett vagyok, próbáltam vasalni szárított ágyneműt, kosarakat, gyerekholmikat, eddig nagyon elégedett.
a vas könnyű kezelése, ,
a használati utasítás világos és érthető
sok időt takarít meg, a dolgok könnyebben és gyorsabban vasalhatók, mint egy klasszikus gőzölős vasalóval.
eddig semmi
0 ×Jelentés
Michal, Velká Dobráflag
Értékelve: 2020. 12. 20., változat: Tefal SV9202E0 Express Protect
Hitelesített vásárlás
Ára
Még nem érkezett meg
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20