Oldal frissítése

Vélemények: Tefal RK622130 Simply Cook Plus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tefal RK622130 Simply Cook Plus témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tefal RK622130 Simply Cook Plus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tefal RK622130 Simply Cook Plus megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tefal RK622130 Simply Cook Plus - Multifunkciós főzőedény
Tefal RK622130 Simply Cook Plus
Pillanatnyilag nem elérhető
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: Tefal RK622130 Simply Cook Plus
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon jó termék, egyenlőre rizsfőzésre használom, egyéb funkcióit még nem próbáltam.
A rizst tökéletesre párolja, a leírás alapján 1x kell a végefelé átkavarni. Nem kell figyelni, nem ragad/ég le.
Nem tapasztaltam hátrányt.
0 ×Jelentés
Miroslav, Brno 18flag
Értékelve: 2023. 08. 06., változat: Tefal RK622130 Simply Cook Plus
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Univerzális
tökéletesen főtt rizs
az átgondolatlan kondenzvíz-csöpögés, amikor kinyitod a fedelet, és a kondenzvíz a fedél alatti térbe folyik, és ha megtelik, akkor egy szalvétával kell kiszívni, vagy a konyhára folyik (a rizsfőzők általában csepegtető tálcával rendelkeznek).
0 ×Jelentés
David, Praha 4 Krčflag
Értékelve: 2023. 05. 27., változat: Tefal RK622130 Simply Cook Plus
Hitelesített vásárlás
elégedettség ezen az áron
megoldatlan vízelvezetés
0 ×Jelentés
Zdeněk, Václavoviceflag
Értékelve: 2022. 12. 20., változat: Tefal RK622130 Simply Cook Plus
Hitelesített vásárlás
Eredetileg csak egy egyszerű, egycélú rizsfőzőt akartunk venni, mert a fiunk folyton a rizsfőző előnyeiről beszélt. De nem bántuk meg, hogy egy multifunkciós edényt szereztünk be, amely több programmal rendelkezik a sütéstől a rizsfőzésen át a joghurtkészítésig. Egy kis kompakt készülék sok lehetőséggel mindenképpen jobb és kényelmesebb egy kis konyhában, mintha több különböző edény és készülék foglalná el a helyet.
Ár-teljesítmény arány nagyon kedvező
Ideális kis konyhákba, ahol helyet takarít meg több egycélú készülék számára
Főzési módszerek széles választéka (sok program)
Nagy előnye, hogy a legtöbb program képes a hőmérséklet és a főzési idő ésszerű tartományon belüli beállítására. Lehet, hogy egyeseknek nem tetszik, de én előnynek tartom, hogy a hőmérséklet- és időtartomány beállítása minden programnál más és más, és megfelel az adott programnak - ez azt jelenti, hogy nem állíthatom be a hőmérsékletet vagy az időt értelmetlen értékekre egy adott programhoz (ez megőrjít).
Kézi üzemmód opció - egyéni felhasználói beállítások
Nemcsak főzés, hanem sütés (sütés), sütés és joghurtkészítés is.
Nagyra értékelem - és ez az első alkalom, hogy egy ilyen készüléknél ilyennel találkozom -, hogy a szakácskönyv világos, tömör használati utasításokat és az egyes programok magyarázatát tartalmazza, a hőmérsékletek és idők táblázatával együtt. Nem kell külön kézikönyvet és külön szakácskönyvet keresnie.
A szakácskönyvet nem mellékeljük az edényhez papír formában.
Egyelőre nem találtam olyan helyet, ahol csere belső tartályt lehetne vásárolni. A márka egy másik régebbi gépéhez kapható cseretartály.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20