Oldal frissítése

Vélemények: Tefal QT2022E1 IXEO Power - kék

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tefal QT2022E1 IXEO Power - kék témával kapcsolatban? Nálunk 18 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tefal QT2022E1 IXEO Power - kék termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tefal QT2022E1 IXEO Power - kék megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tefal QT2022E1 IXEO Power - kék - Ruhagőzölő
Tefal QT2022E1 IXEO Power - kék
Raktáron > 5 db
128 990 Ft
Kosárba
Václav, Prahaflag
Értékelve: 2024. 01. 06., változat: Tefal QT2022E1 IXEO Power - kék
Hitelesített vásárlás
Kiválóan működik
0 ×Jelentés
Jiří, Brno-Zideniceflag
Értékelve: 2023. 10. 22., változat: Tefal QT2020E0 IXEO Power
Hitelesített vásárlás
Egyszerű működés, erős gőz, kicsit másképp vasal, de a szokásváltás után senki sem akar majd visszatérni a vasalóhoz: -)
0 ×Jelentés
Eva, Brázdimflag
Értékelve: 2023. 09. 08., változat: Tefal QT2020E0 IXEO Power
Hitelesített vásárlás
Nagyon ajánlom ezt a ruhagőzölőt mindenkinek, aki szeretné megkönnyíteni a vasalást. Sokáig nem tudtam választani, és először SteamOne STILYS-t vettem. Ez csalódás volt, és úgy találtam, hogy a klasszikus vasalómat és vasalódeszkámat ezzel a termékkel együtt kell megtartanom. Nem tudtam gallért vasalni, nem tudtam korongot vasalni, a vasalás/gőzölés nehézkes és kényelmetlen volt. Ezért néhány nap után visszaküldtem ezt a terméket. Próbáltam venni egy Tefal ruhagőzölőt, és nekem teljesen bevált. A vasalódeszkát másodpercek alatt variálhatóan beállíthatom a kívánt pozícióba. A gőzölőfej hasonló alakú, mint a vasaló, így vasalja az ingeket és pl. korongok a nadrágodon. Van egy kefés tartozéka, amelyet arra használtam, hogy átfésüljem a férjem kabátját, amelyet már egy ideje nem használtam, és ez nagyszerű. Sokkal könnyebb, mint egy hagyományos vasaló, mégis sokkal nagyobb teljesítményű. Ami engem illet, nagyon elégedett vagyok, és nagyon utálom a vasalást. Mindig csak azt a ruhadarabot vasalom ki, amit viselnem kell. A gőzölőt a szekrényemben helyeztem el, nem foglal sok helyet, és mindig kéznél van. Az egyetlen dolog, amire figyelni kell, hogy a vasalóból forró gőz jön ki, főleg az oldalán, így amikor a másik kezemmel kiegyenesítem az anyagot, az nem lehet közel a vasaló széléhez. Aztán ott van a forró gőztömlő, de ahhoz nem kell hozzányúlni, tehát nem korlátozza.
a szövegben leírtak
semmi
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 06., változat: Tefal QT2020E0 IXEO Power
Hitelesített vásárlás
Ajánlom, megfelel a célnak, és könnyen vasalható ingek
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 28., változat: Tefal QT2020E0 IXEO Power
Hitelesített vásárlás
A magas ár ellenére beváltotta a hozzá fűzött ígéreteket. Könnyű és öröm használni.
sokkal erőteljesebb mint az olcsóbb kézi verziók
gyorsabb és könyebb használni mint a hagyományos vasaló/vasalódeszka kombinációt
nagyobb öröm vele dolgozni, szépek lesznek vele az ingek
drágább mint az átlag, de sikerült egy jobb promóciót kifogni
0 ×Jelentés
Lukáš, Bohumínflag
Értékelve: 2020. 12. 01., változat: Tefal QT2020E0 IXEO Power
Hitelesített vásárlás
szinte egyedül vasal.
férfiak számára is alkalmas
könnyű kezelhetőség
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10