Oldal frissítése

Vélemények: Tefal OF463830 Optimate 32L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tefal OF463830 Optimate 32L témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tefal OF463830 Optimate 32L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tefal OF463830 Optimate 32L megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tefal OF463830 Optimate 32L - Mini sütő
Tefal OF463830 Optimate 32L
Megszűnt
Pavel, Praha 6 - Sedlecflag
Értékelve: 2022. 05. 19., változat: Tefal OF463830 Optimate 32L
Hitelesített vásárlás
homok minőségű kidolgozás (idővel felismeri)
Amikor elolvastam a ' termosztát' specifikációt, eszembe sem jutott, hogy a főzőlapok intenzitása nem szabályozható. Talán érdemes lenne megemlíteni, mert a mostani leírás hiányos, sőt félrevezető, a főzőlapok szabályozása pedig minden főzőlapos tűzhely alapvető jellemzője.
0 ×Jelentés
Vásárló, Sušiceflag
Értékelve: 2022. 02. 07., változat: Tefal OF463830 Optimate 32L
Hitelesített vásárlás
Nagyon sajnálom, hogy megvettem a sütőt. Ajándék volt fiataljainknak karácsonyra. Még nem volt kész konyhájuk, így csak nézték a sütőt, és újra becsomagolták, és alig várták. Amikor végre beszerelhették a sütőt az új konyhába, hibát találtak a tűzhelyen. Nem tudnak a tűzhely mellett állni és felváltva be- és kikapcsolni, hogy fenntartsák az ételnek megfelelő hőmérsékletet. Csalódottak voltak, és én is. De amit a legjobban sajnálok, az az, hogy a sütőt már nem tudom más árura cserélni, vagy a pénzemet visszaadni. A fiataloknak kevés helyük van egy másik készüléknek, így a sütő kihasználatlanul marad. Ez egy alapvető probléma, amit nagyon sajnálok az Alzával kapcsolatban!
A sütő remek.
A tűzhelyek nem szabályozhatók. Csak mennek ki-be. Az étel megég a főzés előtt.
A főzőlapok hőmérséklete nagyon magas, mindent gargarizálnak, és nem lehet némítani.
0 ×Jelentés
Mondi Bags Štětí a.s., Štětíflag
Értékelve: 2022. 01. 31., változat: Tefal OF463830 Optimate 32L
Hitelesített vásárlás
jó ár
a készülék jól működik, 2 terméket kerestem egyben, amit ez a készülék teljes mértékben teljesített.
0 ×Jelentés
Nikol, Ústí nad Labem - Severní Terasaflag
Értékelve: 2021. 12. 29., változat: Tefal OF463830 Optimate 32L
Hitelesített vásárlás
Feltételeztem, hogy mivel a Tefal márkát vásároltam, nem járhatok rosszul. Sajnos tévedtem.
Kis ár, dupla üvegezésű ajtó
Elég jó mini sütő.
Nincs fűtésszabályozás a főzőlapokon. A sütő hozzáad és kivon önmagát. Tehát ha főzöl, akkor lehetséges, de ha sütni akarsz valamit, akkor szinte lehetetlen.
Feltételeztem, hogy mivel a mini sütőnek külön főzőlapja és sütője van, minden működni fog, ha szükséges. Kiábrándító. Ez semmi kivételes a többiekhez képest. Vagy két főzőlap vagy egy főzőlap és egy sütő.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10