Oldal frissítése

Vélemények: Tefal 13 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959243

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tefal 13 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959243 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tefal 13 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959243 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tefal 13 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959243 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tefal 13 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959243 - Edénykészlet
Tefal 13 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959243
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 21., változat: Tefal 13 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959243
Hitelesített vásárlás
Egyértelműen csak ajánlani tudom a INGENIO UNLIMITIED család bármely elemét. Sajnos nem minden termék jutott el különálló termékként Magyarországra (pl.: 24 cm mély serpenyőt csak a készletben lehet megvenni; a 27 cm-es palacsintasütőt és grill serpenyőt pedig egyáltalán nem lehet megvásárolni nálunk), emiatt döntöttem a készlet megvásárlása mellett ahelyett hogy magamnak összeszedtem volna azt a 4-5 edényt amire szükségem van.
levehető nyélnek köszönhetően könyebben lehet pakolni és mosogatni az edényeket
sütőbe is tehető (sütésre is alkalmas nem csak melegentartásra)
a titánium felület!!!! használható fém eszköz is, kevésbé sérülékeny
indukció főzőlaphoz is használható
a fedő nem használható a sütőben (van rajta műanyag rész is a szilikon mellett)
0 ×Jelentés
Michal, Kroměřížflag
Értékelve: 2022. 11. 04., változat: Tefal 13 db-os edénykészlet Ingenio Unlimited On L3959243
Hitelesített vásárlás
Sokáig gondolkodtam, de jó döntést hoztam! Az ideális komédia az, ha az ételt indukciós főzőlapon főzi, a sütőben felmelegíti, majd a hűtőben tárolja, és fogyasztás után mosogatógépben mossa el. A levehető fogantyú könnyen levehető és más ételeken használható, szélsőséges esetekben a "tűzhelyen" lévő maximális felületet lehet használni (az dat fogantyú elve, tegye a tányérra, vegye le a fogantyút és ismételje meg a következő edényhez).
Design
Mosogatógép, indukciós sütő, sütő és hűtőszekrény
Két fogantyú
Helytakarékosság a konyhában
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15