Oldal frissítése

Vélemények: Teclast T50 Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Teclast T50 Pro témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Teclast T50 Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Teclast T50 Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.
Teclast T50 Pro - Tablet
Teclast T50 Pro
Raktáron > 5 db
99 990 Ft
Kosárba
Jiří, Slaný 1flag
Értékelve: 2024. 01. 12., változat: Teclast T50 Pro
Hitelesített vásárlás
Képernyővédelmet telepítettem. A fólia alatt szennyeződések és buborékok vannak. Az alkalmazásoknak nagyon rossz színei vannak. Azt hittem, hogy az android13-as verzió, de rossz minőségű lesz a kijelző. A színkorrekció elérhető a beállítások módosítására, használata csak rontja a színeket.
nagyobb kijelző
gyorsan néz ki
Még nem tudom.
A vezérlőgombok szokatlan módon a jobb oldalon, alul helyezkednek el.
A csomagolásban található utasítások nem angol nyelven vannak
Az Alza weboldalán nincs. j. az eladó kötelezettségének megszegése
a védőfólia felhelyezésének opcionális funkciója rosszul van kivitelezve
Bland színek
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15