Oldal frissítése

Vélemények: TCL C935U

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) TCL C935U témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) TCL C935U termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) TCL C935U megvásárlása után te is írsz értékelést.
TCL C935U - SoundBar
TCL C935U
Megszűnt
Marek, Sokolniceflag
Értékelve: 2023. 10. 20., változat: TCL C935U
Hitelesített vásárlás
Fél napig teszteltem, egyértelmű volt számomra, hogy nem lesz belőle teljes értékű rendszer, de reménykedtem, hogy a 20 éves 5.1-es Logitechek majd felülmúlják, de semmi esetre sem, a nem létező surround talán tetszett volna, de ilyen rosszul hangolt hangszórókat régen hallottam. A mélynyomónak nagyon alacsonyra hangolt aluláteresztő szűrője van, így még a legalacsonyabb basszus- és zajszintű beállításoknál is úgy pörög a mélynyomó, mint a mélyhang, de egy kicsit magasabbra, és a középtartománynak nincs mit lefednie. Egyáltalán nem értem a magas értékeléseket mindenhol az interneten. 2 csillagot akartam adni, de miután megírtam, annyira ki vagyok akadva, hogy egyet adok. A magasabb x modell valószínűleg túlharsogja a térhangzást, de feltételezem, hogy nem rossz hangolás.
Erős basszus
Viszonylag szép megjelenés
Rosszul hangolt hang
A szoba berendezése egy vicc
Az alkalmazás arra kényszerít, hogy mind a wifi, mind a bt és a helymeghatározás be legyen kapcsolva.
A térhatású hangzásnak még csak nyoma sincs
0 ×Jelentés
Vásárló, Fótflag
Értékelve: 2023. 09. 29., változat: TCL C935U
Hitelesített vásárlás
Az előző soundbarom szintén TCL volt, gari időn belül meghibásodott a mélynyomó amit nem tudtak javítani így vissza kaptam az árát. Azt cseréltem volna erre de sajnos a dobozból kivéve nem szólt a bal oldala a hangprojektornak így a TCL márkától soha többet soundbar.
0 ×Jelentés
Michal, Slavětínflag
Értékelve: 2023. 04. 30., változat: TCL C935U
Hitelesített vásárlás
Csodás design
Egy hangsávhoz képest fényűzően hangzik.
Gyönyörű basszusok
A vezeték nélküli mélynyomónak kisebb a késleltetése a hangerő megváltoztatásakor
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10