Oldal frissítése

Vélemények: Tatonka Rettungsdecke gold

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tatonka Rettungsdecke gold témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tatonka Rettungsdecke gold termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tatonka Rettungsdecke gold megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tatonka Rettungsdecke gold - Paplan
Tatonka Rettungsdecke gold
Raktáron
1 790 Ft
1 610 Ft
Kosárba
Libor, Dolný Hričovflag
Értékelve: 2017. 06. 25., változat: Tatonka Rettungsdecke gold
Hitelesített vásárlás
viszonylag rövid fólia, kis súly
az egyik oldalnak hideg, a másik oldalnak pedig meleg esetén kell lennie a túlmelegedés ellen, azt mondja: "használd az arany oldalt, használd az ezüst oldalt.". ", de azt nem mondják, hogy a test felé vagy a testtől távolodva.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10