Oldal frissítése

TASSIMO JOY TAS4502

4,7 92 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TASSIMO JOY TAS4502


Kávéfőzés egy érintéssel

Szívesen kényezteted magad minőségi kávéval és más meleg italokkal, de nincs kedved bonyolult beállításokkal bajlódni?A Bosch TASSIMO JOY automata kapszula kávéfőzőt neked találták ki. A SmartStarttal csak egy gombnyomás a kávéfőzés. A kávéfőző leolvassa a kapszula vonalkódját és ennek megfelelően elkészíti a tökéletes kávét.


Kompakt és elegáns design

A fekete színű TASSIMO JOY TAS4502 kompakt mérete és időtlen megjelenése első látásra lenyűgöz. Az elegáns főzőfej és a ragyogó króm bevonattal ellátott rács is kiemeli a kávéfőző tökéletes külsejét. A kávé szerelmesei értékelni fogják az állítható magasságú állványt, melyen magas bögrék és poharak is elférnek.


Egyszerű használat

A TASSIMO JOY speciális T-Disc kapszula segítségével akár 40 különlegesség elkészítését is lehetővé teszi. Főzhetsz erős eszpresszót,  finom caffe cremát, cappuccinot, tejeskávét vagy akár koffeinmentes italokat, például forró csokoládét vagy teát. Az integrált LED-kijelző tökéletes áttekintést biztosít, folyamatosan tájékoztat a kávé készítésének állapotáról.


Tassimo Intellibrew

Ez a szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi, hogy mindig ízletes kávét készíts. Az egyes kapszulák vonalkódja minden információt tartalmaz az optimális vízmennyiségről, a hőmérsékletről és a főzési időről.

Rövid elkészítési idő

Az innovatív átfolyós vízmelegítő minimálisra csökkenti a készülék felmelegedési idejét. Több ital elkészítésekor nem szükséges a vizet újra felmelegíteni. Az ízek sem keveredhetnek, mivel a fúvóka minden egyes csésze kávé után gőzzel automatikusan megtisztul.

XL-es víztartály

Kompakt mérete ellenére a TASSIMO JOY kávéfőző rendkívül nagy víztartállyal  büszkélkedhet, ami különösen akkor hasznos, ha egyszerre több italt készítesz. Ennek köszönhetően nem kell olyan gyakran feltölteni a víztartályt. Minden figyelmedet a vendégeidnek szentelheted és élvezheted kedvenc italaidat.

Ital készítése egy gombnyomással

Az ízletes forró italok készítése a TASSIMO-val nagyon egyszerű! Helyezd be a T DISC kapszulát és egy gombnyomással indítsd el a teljesen automata italkészítést. Minden egyébről a kávéfőző gondoskodik.

Egyszerű tisztítás

A készülék jelezni fogja, mikor szükséges a vízkőmentesítés. A főzőrendszer tisztítási folyamata és a vízkőmentesítő eljárás automatikusan elkezdődik, miután a csomagban található speciális vonalkóddal ellátott szervizkapszulát behelyezted.

A csészeállvány magassága állítható

A mozgatható állvány változatos kávéféleségek elkészítését teszi lehetővé, mivel az állvány magassága különböző méretű csészékhez igazítható. Állítsd be az állványt és főzz meg minden kávét akár egy profi barista.

Cserélhető víztartály

Az egyszerű, 1.4 literes kivehető víztartály megkönnyíti a kávéfőzést. A kávéfőző vízmennyiség jelzővel is rendelkezik. Mindig követni tudod a vízfogyasztást és látni fogod ha újra kell tölteni a tartályt.

Automatikus energiamegtakarítás

A Bosch Tassimo TAS4502 sokféleképpen segít költséget megtakarítani. Az egyedi átfolyós vízmelegítő csak az adott italhoz szükséges mennyiségű vizet melegíti fel. Az egyes italok elkészítése után a készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol.

Vízszűrő rendszer

A BRITA MAXTA szűrőrendszer minimálisra csökkenti a vízkő és klór mennyiségét, így minden csésze kávé íze és aromája kellemesebb lesz. A szűrőrendszer a készülék hosszabb élettartamát is garantálja.

Ingyenes szűrőbetét

A csomag tartalmaz egy darab ingyenes BRITA MAXTRA szűrőbetétet.


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 300 W
Szivattyú nyomása 3,3 bar
Víztartály űrtartalma 1,4 l

Funkciók

Általános funkciók Automatikus kikapcsolás

Kapszula

Kapszula típusa Tassimo

Felszerelés

Italkészítés Állítható magasságú állvány

Méret & súly

Mélység 33,3 cm
Szélesség 23 cm
Magasság 28,9 cm
Tömeg 3,3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAN3386g1
Termékszám:  TAS4502
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10