Oldal frissítése

Vélemények: Tado Smart BASIC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tado Smart BASIC témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tado Smart BASIC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tado Smart BASIC megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tado Smart BASIC - Termosztátfej
Tado Smart BASIC
Raktáron > 5 db
22 190 Ft
Kosárba
Ondřej, Brno 2flag
Értékelve: 2022. 12. 22., változat: Tado Smart BASIC
Hitelesített vásárlás
Zökkenőmentes párosítás az alkalmazáson keresztül
Olcsóbb, mint a "klasszikus" tado, ha csak kézzel kell hőmérséklet 19-25, akkor még mindig mindent az alkalmazáson keresztül vezérel mindent
Fém markolatfej
Több rendszer kipróbálása után (Danfoss, Netatmo) ez a legjobb (üzembe helyezés, beállítás, hosszú távú ellenőrzés, nyitott ablak érzékelése).
Fizetős automatikus segítségnyújtás, de senki sem kényszerít erre
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10