Oldal frissítése

Vélemények: Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej megvásárlása után te is írsz értékelést.
Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej - Termosztátfej
Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej
Raktáron > 5 db
43 290 Ft
Kosárba
Martin, Praha 4flag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej
Hitelesített vásárlás
4 év Netatmo fejek után, amelyekkel hosszú távon nem voltam elégedett, úgy döntöttem, hogy a Tado mellett döntök. Netatmo szenvedett anomáliák a nyitás a fejek és különösen gyakran jelentett alacsony akkumulátorok és ebben az állapotban a fejek mindig nyitott a maximális, így amikor az ember nem volt otthon, Netatmo fűtött lakását 30 ° C-ra, nagy. A Tado már majdnem egy fűtési szezont tudhat maga mögött, és eddig maximális elégedettséggel, nem szenved semmiben, amiben a Netatmo szenvedett, az ablaknyitáskor többszörösen gyorsabban reagál, a fejek csendesek, Enelop elemekkel is működnek, minden fej képes páratartalom mérésére (a nem-BASIC fejek a szoba levegőminőségét is tudják mérni). A Tado alkalmazást is jobbnak találom, mint a Netatmót, modernebb felhasználói felület, szép grafikonok, egyszerű beállítás, de némelyiknek hiányozhat az angol nyelv. A hátránya az, hogy néhány funkció, mint például a Geofencing vagy a fűtés kikapcsolása, amikor kinyit egy ablakot, előfizetés-alapú, ha nincs előfizetése, egy értesítés jelenik meg a telefonján, és kézzel kell kattintania a fűtés ki/be kapcsolására, ha van előfizetése, az alkalmazás automatikusan elvégzi ezt. A Netatmo-hoz képest hiányzik az e-ink kijelző a fejeken, ez jó volt. Összességében elégedett vagyok, és bár a csere sok pénzembe került, jó befektetés volt.
Csendes működés
Hőmérsékletet és páratartalmat is mér
10 másodpercen belül érzékeli a nyitott ablakot
Az Enelopval működik együtt
Alkalmazás felhasználói felülete
A BASIC fejek nem mutatják a helyiség levegőjének minőségét az alkalmazásban.
A forgó mechanizmus nem működik stabilan
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 14., változat: Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej
Hitelesített vásárlás
Gyorsan jött
Felhasználói komplexitás
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 23., változat: Tado Duo Pack Basic Okos termosztátfej
Hitelesített vásárlás
easy to install
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15