Oldal frissítése

Vélemények: Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér - Töltő adapter
Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér
Raktáron
9 190 Ft
7 990 Ft
Kosárba
Karel, Praha 5 - Slivenecflag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér
Hitelesített vásárlás
Nagyon kicsi töltő
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 26., változat: Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér
Hitelesített vásárlás
Mini méret és 65 W teljesítmény! Még a Lenovo Legion 7 is feltölthető 👍
semmi
0 ×Jelentés
Vladimír, Brumoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 16., változat: Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér
Hitelesített vásárlás
Vettem egy Swissten Power Bank 20 000 mAh 100W Power Delivery-t laptopokhoz, és mivel akár 60W-tal is tölthet, és nem akartam megkockáztatni, hogy egy másik gyártó töltője nem kompatibilis ezzel a power bankkal, ezért úgy döntöttem, hogy ezt veszem meg, annak ellenére, hogy nagyon rossz a minősítése. Jól csináltam, mert a powerbankom teljes teljesítményen és 64W-on keresztül egyenesen töltődik. Sőt, ahogy maga a PB is kijelenti. Ha alacsony értékelést akarsz adni csak azért, mert van egy Iphone-od, és a töltő, bármilyen töltő lassan tölt, akkor a probléma az Apple oldalán van. Ha Androidos készülékről van szó, meg kell tudnia, hogy a töltő milyen töltési protokollt támogat, és hogy kompatibilis-e a készülékével. A gyorstöltés egy tudomány, és először meg kell értened, mielőtt úgy döntesz, hogy pénzt költesz nem eredeti tartozékokra a készülékedhez. Fontos a megfelelő kábelek használata is. Az interneten mindent megtudhat. Ez az a fajta dolog, ami, képzeljétek el, nagyon jó a tanulásra, és nem csak arra, hogy hülyeségeket és ostobaságokat osszunk meg egymással.
kicsi és nagyon kompakt
a bejelentett teljesítmény igaz és megfelel
semmi
0 ×Jelentés
Vásárló, Zamárdiflag
Értékelve: 2024. 03. 09., változat: Swissten GaN 1× USB-C 65 W Power Delivery, fehér
Hitelesített vásárlás
nem bírja a maximum kapacitását, küldöm vissza
nincs
melegszik 13 másodperc alatt mint a kutya
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05