Oldal frissítése

Vélemények: Swissten alumínium telefontartó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Swissten alumínium telefontartó témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Swissten alumínium telefontartó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Swissten alumínium telefontartó megvásárlása után te is írsz értékelést.
Swissten alumínium telefontartó - Telefontartó
Swissten alumínium telefontartó
Raktáron 4 db
5 890 Ft
Kosárba
Tomáš, Praha - Letňanyflag
Értékelve: 2023. 06. 07., változat: Swissten alumínium telefontartó
Hitelesített vásárlás
Teljesen fémből készült
nagyon szilárd
instabil nagyobb készülékekkel (6" képátló felett)
az alsó rész nagyon alacsony, az egyenes végű kábelnek gondot okoz, hogy alulról illeszkedjen a csatlakozóba, amikor egy vastagabb kábel még nagyobb instabilitást okoz az asztalra való hajlítás miatt.
0 ×Jelentés
Patrik, Měšice u Prahyflag
Értékelve: 2022. 10. 13., változat: Swissten alumínium telefontartó
Hitelesített vásárlás
Úgy néz ki, mint a képen
Ez tényleg kicsi- Ideális a Nokia 8810-hez. Legfeljebb akkora, mint egy iPhone SE, de az már a stabilitás határán van. Felejtse el a táblagépet.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20