Oldal frissítése

Vélemények: Swissdent Extreme Promo Kit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Swissdent Extreme Promo Kit témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Swissdent Extreme Promo Kit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Swissdent Extreme Promo Kit megvásárlása után te is írsz értékelést.
Swissdent Extreme Promo Kit - Szájápolási készlet
Swissdent Extreme Promo Kit
Utolsó termék a raktáron
7 490 Ft
Kosárba
Jakub, Praha-radotinflag
Értékelve: 2015. 11. 04., változat: Swissdent Extreme Promo Kit
Hitelesített vásárlás
no.1 Nem cserélném le semmiért - a minőség ismert, és ezt körülbelül egy hónapnyi kipróbálás után írom. És nem számolom a pénzt, az egészség csak egy dolog, fogak És nekünk is van egy a végére, ajánlom, és nem csak a csirkéknek. Szia jakub Koutecký Prague Radotin .
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20