Oldal frissítése

Vélemények: Swedish Posture Position hátpánt

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Swedish Posture Position hátpánt témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Swedish Posture Position hátpánt termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Swedish Posture Position hátpánt megvásárlása után te is írsz értékelést.
Swedish Posture Position hátpánt - Bandázs
Swedish Posture Position hátpánt
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 06., változat: Swedish Posture Position hátpánt S
Hitelesített vásárlás
A fiamnak vettem hátmerevítőt, otthon hordja, nem görnyed a számítógép fölé, akkor hordja, ha kimegy a haverokkal, még iskolába sem fél. Állítása szerint a hátkiegyenesítő nagyon kényelmes neki, és ennek köszönhetően egyáltalán nem fáj a háta.
még csupasz bőrön is kényelmes
láthatatlan a pulóver alatt
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20