Oldal frissítése

Vélemények: Studiologic SL73 STUDIO

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Studiologic SL73 STUDIO témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Studiologic SL73 STUDIO termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Studiologic SL73 STUDIO megvásárlása után te is írsz értékelést.
Studiologic SL73 STUDIO - MIDI billentyűzet
Studiologic SL73 STUDIO
Raktáron 2 db
145 390 Ft
133 390 Ft
Kosárba
Vásárló, Praha 9flag
Értékelve: 2023. 07. 29., változat: Studiologic SL73 STUDIO
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Minőség tisztességes pénzért.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 07. 27., változat: Studiologic SL73 STUDIO
Hitelesített vásárlás
súlya, szélessége csak egy méter
merevebb billentyűzet, ami nem biztos, hogy mindenkinek megfelel (én határozottan jobban szeretem a löketerő szoftveres beállítását, mint egy teljesen könnyű szintetizátor billentyűzetet, mint néhány más „kalapácsos” mechanika)
minimalista feldolgozás
mindenhol azt mondják, hogy a FATAR TP100/LR pár hónap vagy néhány év után elromlik, így nemkívánatos zajokat, pukkanásokat stb.
árkülönbség az SL73 és az SL88 között. Ha hat-hétszáz a különbség, akkor valószínűleg már nem érdemes megvenni az SL73-at
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15