Oldal frissítése

Vélemények: Stormred Maverick

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Stormred Maverick témával kapcsolatban? Nálunk 24 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Stormred Maverick termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Stormred Maverick megvásárlása után te is írsz értékelést.
Stormred Maverick - Futópad
Stormred Maverick
Megszűnt
Petr, Mratinflag
Értékelve: 2023. 10. 22., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
Nem találtam semmi rosszat. Lassan gyakorolom ezt minden nap 🏃‍♀️😉
0 ×Jelentés
Petra, Jirkovflag
Értékelve: 2023. 04. 02., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
Rendben. óraműpontossággal működik
0 ×Jelentés
Iveta, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2023. 03. 30., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
Csodálatos, elég funkciók az alkalmi sportolók számára, elég csendes futás.
Hiányzik egy szünet, de nem tudom, hogy egyáltalán van-e szünet bármelyik szíjon 😉.
0 ×Jelentés
Vásárló, Mostflag
Értékelve: 2023. 01. 28., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
Hogyan kerül fel a zene oda? 😂
Mag
Mag
0 ×Jelentés
Alena, Jirnyflag
Értékelve: 2022. 12. 13., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
Összecsukható
Funkcionális
Korlátokon belüli csend (kivéve a csipogó gombokat)
A csipogás elég hangos, nem lehet kikapcsolni
0 ×Jelentés
Kateřina, Kozároviceflag
Értékelve: 2022. 10. 30., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
nagyszerű a fogyókúrához
könnyen összehajtható
elég széles
egyébként számomra egy nagyszerű útlevél nagyszerű áron
egy év használat után a futófelület eltömődött
megtörtént velem, hogy véletlenül megnyomtam a "stop" gombot a fogantyún, és az egész dolog visszaállt.
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 03. 27., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
Először is, ez egy meglehetősen jó cérnamaró, mivel stabil, és jó áron 17 km / h-ig megy. Legalábbis ezt mondják. Az első negatív dolog, amit észrevesz – az óra rosszul megy. Fél óra elteltével már kihagy egy percet. Aztán a sebesség. 5 km/h lassúnak tűnik. 10 km/h lassúnak tűnik. Nem biztos, hogy 15, 16, 17 km/h, ezek elég gyorsak. Nincs módom megmérni. Rossz az idő és a sebesség, hogyan bízhatok a távolságban? A zsírmérés egyszerűen nem működik. A szívmérés hibás. Például, ha az órám 150 bpm feletti értékeket mutat, a futópados műsorok 90 bpm-et mutatnak. Aztán az USB. Egy kis USB-meghajtót helyezhetsz bele. Fogalmam sincs, melyik verzió működik ott. Az USB3.0 nem biztos, hogy működik. Másik dolog, hogy melyik fájlrendszert támogatja? ZSÍR? FAT32? zsírmentes? Nincs dokumentálva. A használt mikrokontrollernek a legolcsóbbnak kell lennie, ezért csak feltételezem, hogy csak az USB1.0-t és a FAT16-ot támogatja. Nem beszélve a támogatott fájlformátumról. Semmi sem dokumentálva. Feltehetően a gyártó most sem teszi. Akkor megvan az értelmetlen AUX foglalat is. Ha feltételezi, hogy használt hardver, akkor valószínűleg nem akarja beletenni a fejhallgatót. De valójában már 2022-ben élünk, az emberek blutooth fejhallgatót használnak. amelyek vezeték nélküliek, amelyek csatlakoztatva vannak a telefonhoz, amelyek sokkal jobb hangminőséget biztosítanak, akkor bármit is tud nyújtani ez a hardver. Lehet, hogy a gyártónak jobb helyet kellene kínálnia a telefon elhelyezésére? Biztosan nem tette. A palackok helye elég vicces, nem kerek. Aztán a gombok. A zenelejátszó gombjairól ne is beszéljünk, valószínűleg úgysem fogja tudni használni őket. Hat gyorsgombja van. 1 km/h, 3 km/h, 5 km/h. 7 km/h, 9 km/h, 11 km/h. Mi a helyzet a 11 km/h feletti sebességgel? Természetesen vannak “növelés“ és “csökkentés“ gombok, amelyek 0,1 km / h lépésekben haladnak. De ha a gyártó kidobna minden értelmetlen nyílást és gombot, több mint elegendő helyet találna 17 gyorsgombnak. Miért nem csinálod? Másik dolog, hogy nem lehet notebookot feltenni a futópadra. Lehetséges, hogy a gyártó ezt kifejezetten ellehetetlenítette. Tehát nem lehet rajta dolgozni, járni, és filmet sem nézni rajta. És nem tudja rárakni a telefonját. A legrosszabb tervezési díj jól megérdemelt.
futhatsz rajta
rossz idő
rossz a sebesség
usb használhatatlan
egyszerűen rossz a tervezés
a zsírmérés nem működik
az impulzus mérése rossz
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 31., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
Ez elegendő a rendszeres otthoni fitneszhez. Figyelembe kell azonban venni, hogy a megadott sebesség nem biztos. Nekem nem lehetséges, hogy gyors tempót tudjak menni, ha 10kmh-t állítok be a szíjon. Szerintem az útlevél 100%-ban túlhajtott lesz, a 17km-es maximális sebesség reálisan 11-12 kmh lesz. A pulzusméréstől nem vártam semmit, tehát csak annak, akinek fontos ez az információ - a derék nem megbízható a pulzusmérés szempontjából. A legjobb egy mellkasi öv vagy legalább egy óra. Ami meglepett az útlevéllel kapcsolatban, hogy az időmérés még késik is - az órához képest mérve. 60 percnél az útlevél 2 perc eltérést tesz.
Ez elég ahhoz, hogy formában maradjon
Pontatlan stopperóra
A sebesség biztosan nem felel meg a beállításoknak
0 ×Jelentés
Martin, BOHUTÍNflag
Értékelve: 2022. 01. 14., változat: Stormred Maverick
Hitelesített vásárlás
Csendes, elegendő sebességválaszték, általános elégedettség
Kivéve, hogy a tároláshoz szét kell szerelni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15