Oldal frissítése

Vélemények: STELL SHO 1004B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) STELL SHO 1004B témával kapcsolatban? Nálunk 364 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) STELL SHO 1004B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) STELL SHO 1004B megvásárlása után te is írsz értékelést.
STELL SHO 1004B - TV tartó konzol
STELL SHO 1004B
Szállításra kész > 5 db
10 490 Ft
Kosárba
4,6
364 felhasználó értékelte
10 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
A többi tartó nem tartotta stabilan a tévénket. Nagyobb készülékeknél ez nem olyan egyszerű és nem mindegy hogy leesik-e a drága cucc.
Kényelmes szerelhetőség. Erős, stabil, strapabíró darab. A nehéz tévéket is megtartja. Profi csomagolás, külön vízmértékkel.
Ha legalább valamelyik oldalról nem lehet hozzáférni a hátuljához akkor a lezáró sínt nehéz a végén becsúsztatni. Amúgy ez nélkül is hibátlanul teszi a dolgát.
Ár - érték arányban megbízható asszem cseh termék legalább olyan f... sza mint a Hannah sátratok.
Robusztus, leesés elleni védelem, rengeteg lehetőség (lyuk) a felfogatásra 15 fok le fel bőven elég. Mást nem mondok mert azért már pénzt kérnék a reklámozásért.
Nem ismert
Néhány funkcio, amibil az ar ennyire magassab mint a masik modelek, Magyarországon nem elérhető (Google Home integrqcio)
Valoban jo modern tv
Google Home integrqcio nem elérhető
Remek termékcsalád, csak ajánlani tudom!
A csomagolás tartalmaz szinte minden lehetséges TV fajához elemeket. A leírás az összeszereléshez egyértelmű. Külön mágneses vízmérték van hozzá, ami nem csak a felszerelésnél, de utána máshol is használható.
Na, ilyet nem találtam.
-
-
-
P-DC1-WEB5