Oldal frissítése

Vélemények: STEINBACH Napkollektor Compact 6,0 x 0,7 m

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) STEINBACH Napkollektor Compact 6,0 x 0,7 m témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) STEINBACH Napkollektor Compact 6,0 x 0,7 m termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) STEINBACH Napkollektor Compact 6,0 x 0,7 m megvásárlása után te is írsz értékelést.
STEINBACH Napkollektor Compact 6,0 x 0,7 m - Napelemes vízmelegítő
STEINBACH Napkollektor Compact 6,0 x 0,7 m
Raktáron > 5 db
75 290 Ft
56 490 Ft
Kosárba
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 06. 18., változat: STEINBACH Napkollektor Compact 6,0 x 0,7 m
Hitelesített vásárlás
Szeretnék mindenkit óva inteni ettől a terméktől. Ez egy tipikus " kína", német felirattal és árral. Takarítson meg időt, idegeket és pénzt, és keressen valami jobbat.
Felbecsülhetetlen élmény, hosszú idő után hagytam magam becsapni.
A közölt méret hazugság, a kollektor szélessége alig 59 centiméter, nem 70, ahogy a dokumentáció írja. Nyilván 10 cm-es hézaggal is számolnak.
Gyakorlatilag minden hézagban szivárog és csöpög, a gyártó nyilván tudja, hogy nem működik a termék és ezért teflon szalagot csomagolt a menetbe, de az illesztéseken nincs menet, hanem O-gyűrűvel vannak lezárva. A teflonszalag valószínűleg csak vigaszdíj.
Közvetlenül az összeszerelés során az egyik végén lévő műanyag csapok letörtek.
Tipikus " kína" német feliratokkal és német áron.
Kétségeim vannak a funkcionalitással kapcsolatban. Bár azt mondják, hogy " napelemes" fűtés, nekem úgy tűnik, hogy a fűtésnek legalább a fele a szivattyú/szűrés hőleadása miatt van. Tehát leginkább elektromos fűtésről van szó.
Bár a terméket újonnan vásárolták, a doboz láthatóan bejárta a fél világot. Minden oldalról megverve és amatőr áttetsző szalaggal ragasztva. Úgy látszik, nem én nyitottam ki először a dobozt. Talán a vám, talán egy másik ügyfél.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15