Oldal frissítése

Vélemények: SteelSeries Rival 3 Wireless

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) SteelSeries Rival 3 Wireless témával kapcsolatban? Nálunk 31 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) SteelSeries Rival 3 Wireless termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) SteelSeries Rival 3 Wireless megvásárlása után te is írsz értékelést.
SteelSeries Rival 3 Wireless - Gamer egér
SteelSeries Rival 3 Wireless
Szállításra kész > 5 db
22 990 Ft
Kosárba
Matěj, Jezovflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
Vissza kellett adnom az egeret
Az egér lekapcsolja magát
0 ×Jelentés
Šimon, Prahaflag
Értékelve: 2023. 02. 04., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
vezeték nélküli
steelseries gg ügyfél
könnyű
nem sok mindent kell beállítani az egér szoftverben
Az egér anyaga nem a legjobb játékhoz
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 01. 10., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Kerestem egy megbízható, jó minőségű, vezeték nélküli gamer egeret, amit azt hiszem, hogy meg is találtam!
Vezeték nélküli, így szabadon mozgatható. Tetszik, hogy bluetooth és 2. 4 GHz-es rádiós kapcsolatot is támogat. Szuper ötlet, hogy egy elemmel is működik, így akinek túl nehéz lenne az egér, az így - az üzemidő rovására ugyan, de - könnyíthet rajta. Két elemmel (vagy Li-ion akukkal) egész sokáig bírja.
Elemes egér, így előfordulhat, hogy a legrosszabbkor merül le, bár ezt előre jelzi az egérben találhatód led-del.
0 ×Jelentés
Ivan, Prahaflag
Értékelve: 2022. 09. 21., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
Az első 3-4 hónapban jó volt vele játszani, és nagyon ügyes volt a munkához meg ilyesmi. Sajnos ilyen rövid idő alatt az egérolvasóm leállt. Minden lehetőséget kipróbáltam a probléma megoldására, de nem sikerült. Végül öt hónap után teljesen leállt.
Kellemes tapintású
Jól illeszkedik a kézbe
Könnyű
Egyszerű gombbeállítás és magas CPI
Az ár elég magas a teljesítményhez képest
Fogyasztás és akkumulátor élettartam
Négy hónap után az olvasó rosszul kezdett dolgozni, ami megnehezíti a megfelelő vezérlést olyan játékokban, mint a CSGO stb.
Hosszú kapcsolat
Összességében nem ajánlom ezt az egeret a teljesítménye és az általános tartóssága miatt, valamint annak nagy lehetősége miatt, hogy nagyon rövid időn belül nem fog megfelelően működni.
0 ×Jelentés
Adam, Štitáreflag
Értékelve: 2022. 01. 15., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
Korábban volt egy SteelSeries Rival 110-em, ami alapvetően ez az egér, de kábellel. Rendkívül boldog voltam, és amikor a Logitech G305 elromlott (az én hibám), úgy döntöttem, hogy megveszem a SteelSeries Rival 3-at (valami hasonlót akartam, mint a Rival 110, de vezeték nélküli). Először boldog voltam, de körülbelül 2 hét után az akkumulátoraim először kifogytak, őszintén meglepett ez, mivel az összes promóciós anyagban 400 óra akkumulátor-élettartam szerepel, és 2 hét alatt a 400 óra még csak nem is ott van. Ugyanez ismétlődött 2 hét múlva. Néhány perc internetezés után rájöttem, hogy az egér csak "Endurance módban" bírja a 400 órát, egyébként pedig 100 óra alatt van. Hasonlítsuk össze a G305-ös egérrel, amely klasszikus precíziós üzemmódban körülbelül 250 évig bírja (2,5x annyi ideig, mint ez az egér), és egy évig bírta "Endurance módban" az akkumulátor cseréje nélkül. Egyszerű matematika azt mondja, hogy ez az egér körülbelül két hónapig fog tartani "Endurance módban", ami tragikus. És persze, ha az egeret hosszú akkumulátor-üzemidő üzemmódra szeretné állítani, le kell töltenie a SteelSeries GG-t, és létre kell hoznia egy fiókot, hogy egyáltalán képes legyen vezérelni a hardvert. Röviden, nem ajánlom a vásárlást. Ezért az árért más egereket is vehetsz, amelyek ugyanerre képesek, és a zseblámpájuk többször hosszabb ideig tart, és nem kell fiók, hogy irányíthasd őket, és nem kell egy másik cégnek lehetőséget adnod arra, hogy nyomon kövesse a viselkedésedet a számítógépeden. Ha nem telt volna el egy hónap azóta, hogy megvettem, visszavittem volna.
Alak és matt felület
Az összes többi pozitív dolog, amit ez az egér tud, azt a konkurencia is tudja.
Rendkívül gyenge akkumulátor-üzemidő (kevesebb mint 100 óra)
Maga az egérmotor nem tölthető le, csak a SteelSeries GG, amely csak egy kínos kísérlet a SteelSeries részéről, hogy olyan legyen, mint egy közösségi hálózat, és a motor használatához fiókra van szükséged.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 01. 07., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
<3
-
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 26., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
az egér nagyszerű, de sajnos nem illeszkedett a kezembe
nagyszerű ár a vezeték nélküli köpenyért
kellemes és szilárd anyag
vezeték nélküli, zökkenőmentes
szuper alkalmazás
egy hét után visszavittem, mert a tenyérfogantyún volt.
0 ×Jelentés
Andrej, Mojšflag
Értékelve: 2021. 11. 25., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
Ergonómia
Retrieved from
Az akkumulátor fogyasztása meglehetősen magas. Használom az egeret, hogy dolgozni 8h egy nap 5 nap egy héten, és két Duracel elem tart 5-7 hétig, feltétlenül meg kell vásárolni ezt a készüléket zseblámpák újratölthető.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 11. 08., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó egér játékhoz és munkához. Kellemes érzés a kézben, de az én esetemben egy kicsit meg kellett szoknom, mivel korábban ergonomikus egeret használtam. Nagyszerű csúszdák, nagyszerű érzékelő. Nagyon jó vétel a pénzért.
nagyon jó csúszás a szőnyegen
egyszerű egér beállítási szoftver
jól formált
minőségi kivitelezés
1 zseblámpával is működik, ami néhány grammot takarít meg
az ébredéshez kattintani kell + ez eltart egy darabig
izzadt kezével óvatosan csúsztatja
0 ×Jelentés
Lucie, Rohatecflag
Értékelve: 2021. 10. 28., változat: SteelSeries Rival 3 Wireless
Hitelesített vásárlás
Funkcionalitását tekintve jól működik, gyors reagálású, és mind Bluetooth-on, mind dongle-on keresztül. Érdemes letölteni a SteelSeries Engine-t az egér jobb konfigurálásához: https://steelseries.com/engine Van alvó funkciója - ha egy ideig nem használja az egeret. Ez elemkímélő, de az egeret aktiválás után újra kell párosítani. Ez rendben van egy dongle esetében, ahol ez gyors, de a Bluetooth esetében eltart egy ideig (kb. 5s). Többet, mint amire számítottam volna. A nagy probléma a nyikorgó kerék. Az első egeremet emiatt hirdettem meg, a másodikat pedig emiatt küldöm vissza. A használatot követő egy hónapon belül. A kerék nyikorog hátrameneti tolóerőnél, és ez eléggé észrevehető. Semmi olyasmi, amit egész nap az irodában hallgatnál.
Megfelelő ár-teljesítmény arány.
Állítható érzékenység és egyéb paraméterek.
Elég nagy, és jól illeszkedik a kézbe.
A Bluetooth-on keresztüli párosítás elég sokáig tart.
A nyikorgó kerék.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05