Oldal frissítése

Vélemények: Starblitz INSERTO 190

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Starblitz INSERTO 190 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Starblitz INSERTO 190 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Starblitz INSERTO 190 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Starblitz INSERTO 190 - Fotós táska
Starblitz INSERTO 190
Kérés esetén megrendeljük
8 090 Ft
Kosárba
Vlastimil, Slavkov u Brnaflag
Értékelve: 2024. 05. 03., változat: Starblitz INSERTO 190
Hitelesített vásárlás
Nem tudom ajánlani, megvettem, mert a méretek a tükörreflexes fényképezőgép, amelynek paraméterei szélesség 11,5 mélység 5,4 és magasság 9,5, amely ez a táska találkozott mindent, csak hogy Ahogy a táska elfogyott, minden más, ez nem illik oda semmiképpen, a paraméterek helytelenek, ez nem egy rekesz, hanem egy osztott rekesz két rekesz, és egy másik, a szélesség nem is egyezik, és miután behelyezte a tükörreflexes fényképezőgépet, van egy csomó dudor és van egy dudor az egyik oldalon, nem tudom, hol megy Alza ezeken a paramétereken, de a semmiért, most a táska vissza lesz küldve.
Minőség teljesen rendben
Vállpánt nélkül
0 ×Jelentés
Jan, Olomouc 9flag
Értékelve: 2023. 11. 21., változat: Starblitz INSERTO 190
Hitelesített vásárlás
szuper tok kisebb elektronikák, kábelek és akkumulátorok számára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15