Oldal frissítése

Vélemények: Starblitz csavaros napellenző 52mm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Starblitz csavaros napellenző 52mm témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Starblitz csavaros napellenző 52mm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Starblitz csavaros napellenző 52mm megvásárlása után te is írsz értékelést.
Starblitz csavaros napellenző 52mm - Napellenző
Starblitz csavaros napellenző 52mm
Kérés esetén megrendeljük
4 290 Ft
Kosárba
Libor, Brno 38flag
Értékelve: 2024. 04. 03., változat: Starblitz csavaros napellenző 52mm
Hitelesített vásárlás
Ez csak egy napellenző, én a Nikon Z 40/2 objektívemre szereltem, de nem lehet eltávolítani: D Szerencsére engem nem zavar, de akinek le kell vennie, vigyázzon, nem látom, hogyan lehetne kicsavarni, mert csak rátapad az objektívre, és a tényleges rekesz elfordul a meneten.
azt teszi, amit tennie kell.
nem lehet levenni
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20