Oldal frissítése

Vélemények: Spigen Ultra Hybrid iPhone 13 fehér Magsafe tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Ultra Hybrid iPhone 13 fehér Magsafe tok témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Ultra Hybrid iPhone 13 fehér Magsafe tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Ultra Hybrid iPhone 13 fehér Magsafe tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
Spigen Ultra Hybrid iPhone 13 fehér Magsafe tok - Telefon tok
Spigen Ultra Hybrid iPhone 13 fehér Magsafe tok
Raktáron 1 db
15 390 Ft
Kosárba
Václav, Táborflag
Értékelve: 2023. 09. 12., változat: Spigen Ultra Hybrid iPhone 13 fehér Magsafe tok
Hitelesített vásárlás
Nagyon szép borító. Meglátjuk, meddig marad tiszta. De miután felraktam a telefonra, tökéletesen illeszkedik, jobban, mint az Apple weboldalán található, ugyanolyan drága oterbox. Egy év után kiesik. Ez remélhetőleg tovább fog tartani: )
Tökéletesen illeszkedik
Remekül néz ki
0 ×Jelentés
Roman, Brno 3flag
Értékelve: 2023. 01. 03., változat: Spigen Ultra Hybrid iPhone 13 fehér Magsafe tok
Hitelesített vásárlás
Az eredeti piros borító (origo) néhány esés után helyben elszakadt, majd a lányom befejezte a munkát az őrizetlen pillanatokban. Azonban az Apple és a Spiegen eredeti (banner) között mérlegeltem. Még mindig érdekel a Nomad, de 1,5K a borításért túl sok volt az én ízlésemnek, és nekem a Product Red van, így a fekete nem állna ki annyira. Elégedettség eddig, és a korábbi tapasztalatok után ezzel a márkával úgy gondolom, hogy teljesíteni fogja a célt.
Ellenőrzött márka
Nem csúszik a kézben, mint az eredeti (piros)
Megerősített részek (sarkok, kamera)
A gombok könnyen megnyomhatók az első alkalommal, amikor felhelyezi őket
Megjelenés
Védelem (még nem tesztelt)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10