Oldal frissítése

Vélemények: Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21 fekete tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21 fekete tok témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21 fekete tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21 fekete tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21 fekete tok - Telefon tok
Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21 fekete tok
Szállításra kész > 5 db
7 790 Ft
Kosárba
Martin, Plzeň 18flag
Értékelve: 2024. 03. 19., változat: Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21 fekete tok
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A borítót eredetileg vissza akartam küldeni, de egyelőre megtartom, a megjelenés nagyon szép, sajnos az anyag vastagsága nagyobb, mint az eredeti, rögzített borítóból, egyeseknek lehet, de lehet, hogy súlya van a leeséstől való védelemben. A hangerőszabályzó isteni gombjait jobban is meg lehetne formázni.
Remek kinézet
A borító elég vastag az előzőhöz képest
A matt felület nem tapad annyira az ujjakhoz.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 02. 18., változat: Spigen Rugged Armor Samsung Galaxy S21 fekete tok
Hitelesített vásárlás
Többször vásároltam Spigen Rugged Armor borítót különböző telefonokhoz, és mindig működtek és jól néztek ki. Ne tévesszen meg senkit, a fotókon nem néznek ki olyan jól, mint a valóságban, ahol a matt fekete felület igazán szép.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10