Oldal frissítése

Vélemények: Spigen Glass tR Platinum Tray 2.0 (1P) Transparency Samsung Galaxy S23 Ultra üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Glass tR Platinum Tray 2.0 (1P) Transparency Samsung Galaxy S23 Ultra üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Glass tR Platinum Tray 2.0 (1P) Transparency Samsung Galaxy S23 Ultra üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Glass tR Platinum Tray 2.0 (1P) Transparency Samsung Galaxy S23 Ultra üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
Spigen Glass tR Platinum Tray 2.0 (1P) Transparency Samsung Galaxy S23 Ultra üvegfólia - Üvegfólia
Spigen Glass tR Platinum Tray 2.0 (1P) Transparency Samsung Galaxy S23 Ultra üvegfólia
Raktáron 5 db
24 890 Ft
14 890 Ft
Kosárba
Jan, Pardubiceflag
Értékelve: 2024. 06. 19., változat: Spigen Glass tR Platinum Tray 2.0 (1P) Transparency Samsung Galaxy S23 Ultra üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Teljesen elégedett.
Tökéletesen illeszkedik a telefon kijelzőjére
Nincsenek benne keretek
A Samsung telefonokon használt többi védőszemüveghez képest az ujjlenyomat olvasó továbbra is használható (nem tökéletes, legalább 2x kell új ujjlenyomatot beállítani, akkor gond nélkül működik)
Tartozékok a telepítéshez (akár UV lámpa is) + link a videós útmutatóhoz.
A mellékelt tartozékoknak köszönhetően a telepítés egyszerű
Ez igazi Glass, nem valami kemény film
Ha pontosan követed az utasításokat, és a mobilod vízszintes helyzetben van (a mellékelt kis vízmértékkel erről meggyőződhetsz), akkor a kijelző alá kerülő ragasztó középen marad és nem fut. Így nincs mit elrontani a telepítés során
Ár nekem.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15