Oldal frissítése

Vélemények: Spigen Core Armor iPhone 13 Pro Max matt fekete Magsafe tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Spigen Core Armor iPhone 13 Pro Max matt fekete Magsafe tok témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Spigen Core Armor iPhone 13 Pro Max matt fekete Magsafe tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Spigen Core Armor iPhone 13 Pro Max matt fekete Magsafe tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
Spigen Core Armor iPhone 13 Pro Max matt fekete Magsafe tok - Telefon tok
Spigen Core Armor iPhone 13 Pro Max matt fekete Magsafe tok
Megszűnt
Jan, Praha 5flag
Értékelve: 2022. 10. 25., változat: Spigen Core Armor iPhone 13 Pro Max matt fekete Magsafe tok
Hitelesített vásárlás
Jó feldolgozás
Pontosan illeszkedik
a borító alakja és a magsafe mágnesek látható "dudort" képeznek a telefon hátulján, ami még érintéssel is érezhető. Valakinek hülye, nekem megoldhatatlan probléma.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20